+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Schoonmakers Evenementen Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Dynamic Total Event Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vakantiewerk / Vast contract

Vacature in het kort

Als schoonmaker evenementen bij D-Tes Facilitaire Dienst zorg je ervoor dat de evenementenlocaties er altijd netjes uitzien. Je werk is belangrijk, want je helpt mee aan het succes van de evenementen en de blijdschap van de bezoekers. Je werkt samen met een team en je taken zijn het opruimen van afval, schoonmaken van toiletten en meubels, en zorgen dat alles er goed uitziet. Je werkt op verschillende tijden, ook avonden en weekenden. Veiligheid is ook heel belangrijk in je werk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als schoonmaker evenementen bij D-Tes Facilitaire Dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van verschillende locaties tijdens evenementen. Jouw werkzaamheden omvatten onder meer het opruimen van afval, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, het reinigen van meubilair en het zorgen voor een nette uitstraling van de evenementenlocatie.
Je werkt nauw samen met het team van evenementenorganisatoren en andere medewerkers om ervoor te zorgen dat de locatie tijdens het evenement schoon en opgeruimd blijft. Je bent flexibel en bereid om te werken op verschillende tijden, waaronder avonden en weekenden, afhankelijk van de planning van de evenementen.
Als schoonmaker evenementen is het belangrijk dat je snel en efficiënt kunt werken, vooral tijdens drukke momenten van het evenement. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de locatie er altijd verzorgd uitziet, zelfs tijdens piekmomenten.
Daarnaast ben je alert op mogelijke veiligheidsrisico's en meld je eventuele problemen of gebreken aan je leidinggevende. Je werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -procedures om een veilige werkomgeving te waarborgen voor zowel jezelf als andere medewerkers en bezoekers van het evenement.
Kortom, als schoonmaker evenementen bij D-Tes Facilitaire Dienst speel je een essentiële rol in het creëren van een gastvrije en aantrekkelijke omgeving voor de bezoekers van evenementen. Jouw bijdrage draagt bij aan het succes van de evenementen en de tevredenheid van onze klanten.

Gevraagd

  1. Ervaring: Bij voorkeur heb je enige ervaring als schoonmaker, bij voorkeur in een evenementenomgeving.
  2. Flexibiliteit: Je bent flexibel inzetbaar en bereid om te werken op verschillende tijden, waaronder avonden, nachten en weekenden, afhankelijk van de planning van evenementen.
  3. Fysieke conditie: De functie kan fysiek veeleisend zijn, daarom is het belangrijk dat je in staat bent om langdurig staand werk te verrichten en in staat bent om zware objecten te tillen indien nodig.
  4. Teamspeler: Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken met andere medewerkers en evenementenorganisatoren om ervoor te zorgen dat de locatie tijdens het evenement schoon en opgeruimd blijft.
  5. Oog voor detail: Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de evenementenlocatie er altijd verzorgd uitziet, zelfs tijdens drukke momenten van het evenement.
  6. Verantwoordelijkheid: Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent alert op mogelijke veiligheidsrisico's. Je meldt eventuele problemen of gebreken aan je leidinggevende en werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -procedures.
  7. Communicatieve vaardigheden: Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt duidelijk communiceren met andere medewerkers en bezoekers van het evenement indien nodig.
  8. Klantgerichtheid: Je bent klantgericht en streeft ernaar om een gastvrije en aantrekkelijke omgeving te creëren voor de bezoekers van evenementen.
  9. Betrouwbaarheid: Je bent betrouwbaar en komt afspraken na. Je bent punctueel en kunt zelfstandig werken zonder direct toezicht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in