Medisch centrum WEL

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Medisch centrum WEL
  • Medisch centrum WEL
  • Maastricht, Limburg

Medisch centrum WEL zoekt een psycholoog.

Binnen ons prachtige centrum op de groene loper zoeken wij versterking. Bekijk onze prachtige locatie en wie weet ben jij ons nieuwe team lid.

Wil jij als zelfstandig ondernemer werken binnen een team met een vaste ruimte dan is dit wellicht iets voor jou. Bij Medisch centrum WEL werken zorgprofessionals uit de reguliere- en complementaire-zorg samen.
Met een team van 16 therapeuten en 16 verschillende disciplines zorgt Medisch centrum WEL voor een prettige cultuur. Een team met allemaal zelfstandig ondernemers die dezelfde visie en missie hebben. De patiënt weer centraal zetten.
Samen zoeken naar de OORZAAK van de klacht. Geen onnodige behandelingen, paralleltrajecten waar nodig en samen kijken naar de leefstijl. Wat kunnen wij eraan doen om de gezondheid te optimaliseren.

Binnen Medisch centrum WEL, leren wij ook van elkaar. Zo geeft iedere discipline ook een presentatie binnen het team, wat betekend dat wij weten wanneer wij naar elkaar dienen door te verwijzen.

Als team worden er veel aandacht besteed aan een prettige sfeer, leuke uitjes en borrels om leuk in contact te blijven met elkaar.

Ben je nieuwsgierig neem dan contact op met [email protected] dan plannen we een afspraak voor een bakje koffie en een rondleiding. Ook kan er al gekeken worden op www.mdcwel.nl voor een sfeer impressie.

Wij leren jou graag kennen en zullen vertellen wat wij doen, hoe wij het doen en waarom wij het zo doen om te kijken of jij vervolgens wilt aansluiten binnen het team.
Tot snel !!!

Zelfstandig GZ Psycholoog in maastricht gezocht bij Medisch centrum WEL

Maastricht - Universiteit - 40 uur
Medisch centrum WEL


Locatie

Medisch centrum WEL https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bd0c80430303d5f9c8070084b75c1a58092e6d3263c6b040.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bd0c80430303d5f9c8070084b75c1a58092e6d3263c6b040.jpg
6224KV Maastricht Limburg NL