+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Zelfstandig GZ Psycholoog in maastricht gezocht bij Medisch centrum WEL Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Medisch centrum WEL

  • Gecontroleerde werkgever
Medisch centrum WEL

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Medisch Centrum WEL, gelegen op een prachtige groene locatie. Als psycholoog werk je binnen een uniek team van zorgprofessionals, waar reguliere- en complementaire zorg samenkomen. Ontdek een cultuur waar de patiënt centraal staat, zonder onnodige behandelingen, en waar samenwerking en kennisdeling hoog in het vaandel staan. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Medisch centrum WEL zoekt een psycholoog.

Binnen ons prachtige centrum op de groene loper zoeken wij versterking. Bekijk onze prachtige locatie en wie weet ben jij ons nieuwe team lid.

Wil jij als zelfstandig ondernemer werken binnen een team met een vaste ruimte dan is dit wellicht iets voor jou. Bij Medisch centrum WEL werken zorgprofessionals uit de reguliere- en complementaire-zorg samen.
Met een team van 16 therapeuten en 16 verschillende disciplines zorgt Medisch centrum WEL voor een prettige cultuur. Een team met allemaal zelfstandig ondernemers die dezelfde visie en missie hebben. De patiënt weer centraal zetten.
Samen zoeken naar de OORZAAK van de klacht. Geen onnodige behandelingen, paralleltrajecten waar nodig en samen kijken naar de leefstijl. Wat kunnen wij eraan doen om de gezondheid te optimaliseren.

Binnen Medisch centrum WEL, leren wij ook van elkaar. Zo geeft iedere discipline ook een presentatie binnen het team, wat betekend dat wij weten wanneer wij naar elkaar dienen door te verwijzen.

Als team worden er veel aandacht besteed aan een prettige sfeer, leuke uitjes en borrels om leuk in contact te blijven met elkaar.

Ben je nieuwsgierig neem dan contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan plannen we een afspraak voor een bakje koffie en een rondleiding. Ook kan er al gekeken worden op voor een sfeer impressie.

Wij leren jou graag kennen en zullen vertellen wat wij doen, hoe wij het doen en waarom wij het zo doen om te kijken of jij vervolgens wilt aansluiten binnen het team.
Tot snel !!!

Gevraagd

Multidisciplinair samenwerken en zelfstandig ook eigen Cliënten ontvangen. Samen ondernemen en elkaar versterken.

Aanbod

Dagen die wij gaan samenwerken is in overleg. Er is groei mogelijk om bijveoorbeeld te starten met x dagen en te groeien naar x dagen in de week. Dit wordt tijdens onze kennismaking en rondleiding uitvoerig besproken.

Uren

40 uur
Dagen en uren zijn in overleg.

Salaris

Je sluit je zelf als zelfstandig ondernemer aan binnen het Medisch centrum, waar multidisciplinair wordt gewerkt. Er staan vaste bedragen op het gebruik van de ruimte. Verdere samenwerking wordt tijdens een kennismaking helemaal besproken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in