Mister Jobs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Mister Jobs
  • Mister Jobs
  • Wageningen, Gelderland

Bij Mister-Jobs staat één kernovertuiging centraal: wij geloven in mensen. Sinds 2007 zijn we succesvol in staat geweest om de mens achter de machine te herkennen en hun talenten, vaardigheden, carrièredoelen en ambities te verbinden met bedrijven. Laat ons jou introduceren!

Bij Mister-Jobs fungeren we als uw strategische partner en streven we naar innovatie in talentwerving, terwijl we een prestatiecultuur cultiveren. Onze expertise ligt in het identificeren van de unieke menselijke aspecten in de arbeidsmarkt en het matchen van het juiste talent met bedrijven. We zijn diep overtuigd dat mensen de motor zijn achter het succes van organisaties.

Onze geavanceerde Talent-operaties worden ondersteund door automatisering en data-analyse, waardoor we onze kernwaarden en bedrijfscultuur versterken. We leggen de nadruk op de groei van medewerkers door middel van real-time feedback en strategische projecten. Door te investeren in HR-technologie, leiderschapstrainingen en het optimaliseren van processen, koesteren we talent. Onze blik is gericht op de toekomst, met schaalbare en duurzame initiatieven.

Sinds 2007 bieden we op maat gemaakte en beheersbare oplossingen, in plaats van te vertrouwen op toeval, zoals veel wervingsbureaus dat doen. Met jouw eigen Mr. Jobs, zelfs op parttime basis, garanderen we focus en maatwerk.

Onze services in talentacquisitie en HR-management omvatten:

Targeted Headhunting Talent Acquisition
C-level Executive Search
End-to-End RPO Solutions
Cutting-edge Sourcing Strategies
Culture Values Integration
Performance Management Continuous Feedback Systems
Strategic Growth Facilitation
Leadership Development Programs
Process Optimization Agile Workflows
Coaching and Mentoring Culture Enhancement
Scalability and Sustainability Focusing7

Medewerker Servicedesk

Utrecht - MBO - 32 - 40 uur
Mister Jobs


Locatie

Mister Jobs https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/25148fa947e06584e099b241caaeab0ffcebbe7353ed10da.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/25148fa947e06584e099b241caaeab0ffcebbe7353ed10da.jpg
6705CV Wageningen Gelderland NL