Adnamics Horeca Optimizers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adnamics Horeca Optimizers
  • Adnamics Horeca Optimizers
  • Heemskerk, Noord-Holland

Adnamics - unTill Nederland is al meer dan 30 jaar een vertrouwde partner voor advisering en levering van kassasystemen voor de horeca. Adnamics is exclusief distributeur voor unTill Kassa Automatisering voor Nederland.

Met een jong en ambitieus team van 25 personen helpen we de horecaondernemers om elke dag een beetje slimmer te werken. Van eenvoudige systemen tot totaaloplossingen worden door ons aan alle disciplines binnen de horeca geleverd.

Adnamics onderscheidt zich door innovatieve hard- en software, een klantgerichte aanpak waarin een gedegen advies en opleiding door praktijk specialisten voorop staat. Dankzij samenwerking met leveranciers van o.a. tap, en betaalautomaten, hotelreservering programmatuur en boekhoudkundige programmatuur kan Adnamics het projectmanagement van uw volledige automatiseringstraject verzorgen.

Meedenken, betrokkenheid bij implementaties, een gegarandeerd rendement, hoogwaardige kwaliteit en 24/7 service staan garant voor een dagelijkse groei van onze tevreden klantenkring

ICT Support Medewerker - Adnamics Horeca Optimizers

Heemskerk - MBO - 40 uur
Adnamics Horeca Optimizers

Word jij onze nieuwe Horeca Servicedesk Held?

Heemskerk - MBO - 40 uur
Adnamics Horeca Optimizers


Locatie

Adnamics Horeca Optimizers https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7da6f34d773cd10bc6c38ad7bf7e23e7ff0d3ba3a22b44ec.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7da6f34d773cd10bc6c38ad7bf7e23e7ff0d3ba3a22b44ec.png
1967DB Heemskerk Noord-Holland NL