Dika Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dika Consultancy
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Dit zijn wij:
Truckland is dé toonaangevende dealer voor DAF, Fiat Professional bedrijfswagens, Iveco en Maxus binnen onze regios. Met een indrukwekkend netwerk van 19 vestigingen verspreid over meerdere landen en een team van meer dan 650 toegewijde professionals, bieden wij een allesomvattend pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door een informele, doelgerichte aanpak en een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Bij Truckland draait het om resultaat, zonder verrassingen achteraf. We streven ernaar dat onze klanten snel en veilig de weg op kunnen, en we genieten ervan om hen vooraf al te verrassen met onze service en expertise.

Als organisatie zijn we altijd in beweging, en bij ons kom je terecht in een dynamische, open en informele omgeving. Onze kernwaarden - ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme - vormen de basis van alles wat we doen. Bij Truckland krijg je de kans om te groeien, uitgedaagd te worden en deel uit te maken van een team dat zich met passie inzet voor het succes van onze klanten.

Commercieel Manager automotive €100k

't Goy - MBO - 40 uur

Accountmanager DAF Trucks €65.000,- + auto

Rotterdam - MBO - 40 uur

Accountmanager DAF Trucks €65.000,- + auto van de zaak

Rotterdam - MBO - 40 uur


Locatie

Dika Consultancy
3084AC Rotterdam Zuid-Holland NL