Mijn Eigen Platform

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mijn Eigen Platform
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Wij zoeken collegas!

Kom jij ons team versterken? Jij bent een gedreven, ambitieuze werknemer met ondernemerschap in je bloed. Je kent geen 9 tot 5 en blijft op de vrijdag altijd nog eventjes hangen voor een drankje? Wij zijn op zoek naar jou!

Als accountmanager zie je overal kansen en mogelijkheden om Mijn Eigen Platform onder de aandacht te brengen bij (potentiële) opdrachtgevers. Op dynamische wijze weet je deze opdrachtgevers enthousiast te maken voor een samenwerking met Mijn Eigen Platform en het gebruik van onze diensten. Mijn Eigen Platform is een door A tot Z oplossing voor startende en bestaande ondernemers. Onze kernbusiness ligt in websites. Een beetje kennis van computers en internet is dus wel handig.

Ben jij een geboren account manager die:

- feilloos weet in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers;
- servicegericht is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft;
- vol ambitie, durf en overtuigingskracht zit;
- flexibel en creatief is;
- samenwerken als voorwaarde voor succes ziet?

Wat bieden wij?

- Werken bij een betrouwbare partner in de marketingbranche;
- Een organisatie met gezellige en gemotiveerde collegas;
- Een uitstekend salaris en fijne arbeidsvoorwaarden, onder andere een bonusregeling, een pensioenregeling, een vakantietoeslag en opleidingsmogelijkheden.

Mijn Eigen Platform is een vooraanstaand platform voor online totaaloplossingen. Een organisatie dat zich kenmerkt door vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en een informele sfeer. Het zijn vooral onze medewerkers die hier verantwoordelijk voor zijn. Zij voelen zich nauw verbonden met onze organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar het beste resultaat. Daar krijgen ze veel voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, tot werkgerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Ervaring:

- accountmanager : 3 jaar (Aanbevolen)

Thuiswerken:

Is mogelijk in situaties zoals Covid-19.

Eisen

- eigen auto



Locatie

Mijn Eigen Platform
3036BJ Rotterdam Zuid-Holland NL