+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teeltspecialist Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mollema Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Mijn relatie is een jongplanten- / stekbedrijf die voor nationaal en internationaal toonaangevende kwekerijen de vermeerdering verzorgt van heesters, klimplanten en kleinfruit. Met een hecht team van 10 fte vast en in de piekperiode een flexibele schil van ongeveer 40-50 medewerkers weet het bedrijf met kwalitatief hoogwaardige kwaliteit product, ook bij soms moeilijk te vermeerderen soorten, de klanten aan zich te binden. Het bedrijf beschikt over meerdere locaties en is de laatste jaren sterk gegroeid, om de kwaliteit ook naar de toekomst goed te borgen, ben ik op zoek naar een ervaren en enthousiaste teeltspecialist.

Als teeltspecialist ben je verantwoordelijk voor het gehele teeltproces, vanaf de opkweek van jonge planten tot aan de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Je werkt samen met het ervaren team om de beste resultaten te behalen en de teeltprocessen voortdurend te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor de opkweek en teelt van jonge planten, het uitvoeren van teelttechnische werkzaamheden en gewasverzorging.Door een adequate monitoring van gewasgroei en -ontwikkeling, en het signaleren en oplossen van afwijkingen weet jij samen met het team zorg te dragen voor een optimaal klimaat en voedingsregime. Ook in samenwerking met collega's en leveranciers ben jij bezig met teeltprocessen te verbeteren en weet jij een belangrijke bijdrage te leveren in verhoging van kwaliteit en productiedoelstellingen.

- Afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting van tuinbouw of agrarische sector

- Kennis van teelttechnieken en gewasverzorging

- Enthousiast, proactief en nauwkeurig

- Flexibel

- Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie waar ruimte in de organisatie is om jezelf verder te ontwikkelen? Reageer dan snel op deze afwisselende functie in een dynamische en groeiende organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in