+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Planner elektrotechniek Aalsmeer Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je goed moet kunnen plannen en tegelijk met techniek bezig bent? Dan is deze functie iets voor jou. Als planner zorg je dat onze monteurs weten waar ze heen moeten en wat ze nodig hebben. Je werkt met verschillende soorten installaties, zoals intercoms en beveiligingssystemen. Het is belangrijk dat je alles goed bijhoudt en zorgt dat iedereen de juiste informatie heeft. Je komt in een team waar iedereen elkaar helpt. Dit is een kans om te groeien in een leuk bedrijf. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij goed in plannen, het overzicht bewaren en heb jij affiniteit met elektrotechniek? Kan jij goed schakelen met opdrachtgevers, klanten en ons team elektromonteurs? Ben jij betrokken, en op zoek naar een organisatie waar men iets voor elkaar over heeft en er is om elkaar te helpen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ik ben op zoek naar een gedreven planner met technisch inzicht die ervoor zorgt dat onze servicemonteurs op de juiste opdrachten worden gezet en zijn voorzien van alle informatie en materialen welke nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren. Jij zorgt er vanaf kantoor voor dat zij het werk goed uit kunnen voeren. Het werk varieert van het werken aan intercom installaties, camerabeveiliging installaties tot aan verlichting en laadpalen.

Als planner ben jij verantwoordelijk voor efficiënte invulling van het dagelijks onderhoud en storingen van elektrotechnische installaties. Hierbij houdt jij rekening met de beschikbare capaciteit en kennis van onze eigen medewerkers.
Je houdt informatie actueel met betrekking tot grootschalig onderhoud/contracten om de klant optimaal te kunnen bedienen. Je stelt overzichten en rapportages op en je legt alle relevante informatie vast in onze systemen. Je komt te werken in een jong, groeiend service en onderhoudsteam waar iedereen iets voor elkaar over heeft. Kortom, een zeer veelzijdige functie bij een enorm gaaf bedrijf waar jij veel stappen zou kunnen maken.

Heb ik je interesse? Bel of whatsapp mij op 06 – 46 62 40 81!



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar iemand die er net als wij zin in heeft. Gedrevenheid en een goede instelling is een eis. Ook moet jij goed het overzicht kunnen bewaren en schiet jij niet snel in de stress. Verder heb jij:

– Ervaring met het plannen van werkzaamheden in een technische setting;
– Affiniteit met elektrotechniek;
– Communicatief vaardig en oplossingsgericht.



Aanbod

JACkLING is een groeiend en financieel gezond bedrijf. Woorden die ons typeren zijn: enthousiast, vakkundig, informeel, recht door zee en altijd voor elkaar klaar staan. Wij vinden het belangrijk dat je erkenning voor je werk krijgt, je in een vakkundig team komt te werken en dat jij de mogelijkheid hebt je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Hoe doen we dat?

– Een goed salaris;
– Reiskostenvergoeding;
– Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
– Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
– Gratis meedoen met ons gelukstraject;
– Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in