+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalten.

Project Administrateur Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Lichtenvoorde

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 12 - € 18 p/u
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Project Administrator om ons te vergezellen in de spannende wereld van de telecom. Als jij de administratieve held(in) bent die we nodig hebben, lees dan snel verder!



Gevraagd

Je moet een echte teamspeler zijn. We werken hier in een hecht team en het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s. Daarnaast is nauwkeurigheid een absolute must. Je hebt een oog voor detail en zorgt ervoor dat alle gegevens correct en up-to-date zijn. Je bent communicatief sterk en bent niet bang om vragen te stellen.

Ervaring met projectadministratie is natuurlijk een grote plus, maar we staan ook open voor enthousiaste starters die bereid zijn om te leren. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, snel kunt schakelen en bereid bent om je handen uit de mouwen te steken.



Aanbod

Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving. Je zult de kans krijgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in projectadministratie, wij bieden hier ook opleidingsmogelijkheden voor. Je krijgt een Telefoon van de zaak, maar ook een laptop.  een laptop en een werktelefoon wordt gezorgd. Salaris is conform cao Metaal & Techniek.

Er zijn ook doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van werkvoorbereider. In deze rol werk je samen met het projectteam aan de voorbereiding van projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van planningen, het verzorgen van materiaal- en materieelbestellingen en het coördineren van verschillende processen. Je zult de mogelijkheid krijgen om te leren van ervaren werkvoorbereiders en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook is er mogelijkheid tot een vast dienstverband.




Bedrijfsomschrijving

Dat vette optreden kunnen streamen op Down The Rabbit Hole: Wij geloven in sterke verbindingen, voor iedereen en waar dan ook. De huidige wereld draait om mobiele verbindingen en communicatie. Wij dragen daar ons steentje aan bij met volle overtuiging.Voor alle grote providers voeren wij in binnen- en buitenland werkzaamheden uit aan het netwerk. jouw nieuwe werkgever gaat geen uitdaging uit de weg en vindt dan ook niks te gek. Ons bedrijf zit gevestigd in het mooie Aalten gelegen naast Winterswijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in