+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalten.
Laad meer vacatures

Operator Full Colour Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Doetinchem

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 12 - € 15 p/u

Vacatureomschrijving

Deze afwisselende, kleurrijke functie past goed bij jou als je computervaardig , secuur en zelfstandig bent. Jouw team en jij zijn verantwoordelijk voor onze fullcolour printers. Deze printers kunnen spandoeken, sticker en platen printen voor onze klanten. Je begint achter de computer met het controleren van de maatvoering, kleur en het indelen van de te printen bestanden. Zodra je deze stappen hebt doorlopen laad je de juiste media in de printers en stelt de printers in, denk hierbij onder andere aan de juiste afmetingen en diktes. Daarna zet je de printer aan het werk. Tijdens het print proces controleer je de kwaliteit en past waar nodig de instellingen aan.

In deze verantwoordelijke baan ga jij reclameproducten maken voor bijvoorbeeld een Coolblue, Mediamarkt en de ANWB. Je gaat je eigengemaakte producten herkennen op straat, in winkels en bouwmarkten. Hoe leuk is dat? Het door en door leren kennen van de verschillende soorten printers kost tijd, het is een leerproces. Heb jij zin om je te ontwikkelen, bij te leren en de uitdaging aan te gaan? Dan past deze vacature bij jou!



Gevraagd

  • Je bent op zoek naar een fulltime baan voor de lange termijn;
  • Je bent technisch goed onderlegd;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je vindt het leuk om onderweg te zijn en door heel Nederland te werken;
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt er geen problemen om op hoogte te werken.


Aanbod

Wij bieden jou een leuke, afwisselende dagdienst functie in een groeiend bedrijf. Het betreft een functie voor de lange termijn waarin jij volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en je skills te verbeteren. Samen met die gezellige collega komen jullie op veel verschillende plekken in het land. De andere collega's leer jij beter kennen tijdens de zeker maandelijkse vrijdagmiddag borrels.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met In Person Doetinchem: 0314-333901, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of kom langs aan de Terborgseweg 45A in Doetinchem.

Uitzicht op vast,Vakantiegeld %,Mogelijkheid tot vast dienstverband,Fulltime,de bediening van een machine installeren,automatische machines controleren,machine met passende hulpmiddelen leveren



Bedrijfsomschrijving

Een marktleider in de Benelux op het gebied van signing en winkelpresentatie met een team van ruim 100 professionals. Een full-service partner voor al haar afnemers. Van idee en ontwikkeling tot aan montage op locatie. Zij creëren de winkelbeleving doormiddel van creatieve en kwalitatieve reclame.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in