+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalten.

Constructiebankwerker Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

123 Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hoe ziet die droombaan eruit?

Je begint de werkdag meestal met een kort praatje met collega’s. Daarna haal je de technische tekeningen en stuklijsten van de klus op en ga je aan het werk. Met jouw vakmanschap zorg je voor de beste onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we onze geavanceerde producten samenstellen en zo volledige productielijnen leveren. Daar heb je toch mooi aan bijgedragen!


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale producent en leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. De opdrachtgever is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten. Onze deskundigheid ligt in het ontwerpen, vervaardigen en projectbeheer van graan -en bulkgoederen verwerkingsinstallaties. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, die wereldwijd worden geplaatst.


Wat verwachten we van jou?

Je hebt net een technische MBO opleiding afgerond en bent op zoek naar een baan met veel doorgroeimogelijkheden. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je oplevert en kan zelfstandig lassen, boren, slijpen en samenbouwen. Dat alles doe je vanaf je eigen werkplek, waarbij je er natuurlijk ook voor zorgt dat het netjes en opgeruimd is aan het eind van de dag. Zo blijft onze productieruimte schoon en veilig voor iedereen.


Hoe rijk ga je ervan worden?

Je krijgt van ons alle zaken die nodig zijn om zelfstandig aan het werk te gaan op je eigen vaste werkplek. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te blijven leren en door te groeien in je werk en als persoon. Zo sta je nooit stil en kun je er steeds verantwoordelijkheden bij krijgen. Natuurlijk bieden we je ook een goed salaris aan en voldoende vrije dagen met goede arbeidsvoorwaarden, alles volgens de gangbare CAO.


123Recruiters – In 3 stappen naar je droombaan!

123Recruiters helpt jou op weg naar je nieuwe droombaan; wil je solliciteren druk dan op de sollicitatiebutton hieronder. Heb je aanvullende vragen dan mag je ons uiteraard altijd bellen.
We horen graag van je!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in