+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch adviseur Agro in de Achterhoek Zelhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfa Accountants en Adviseurs

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Laat jouw proactieve houding en passie voor lokaal ondernemerschap stralen als Juridisch Adviseur Agro. In deze rol adviseer je klanten over een breed scala aan agrarisch rechtelijke kwesties en vertegenwoordig je hen in geschillen. Je werkt voornamelijk met familiebedrijven in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een thuiswerkbudget, thuiswerkvergoeding en hybride werkmogelijkheden, naast een vast contract en een individueel keuzebudget. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

'Zelfstandig, proactief en resultaatgericht' zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn juridische vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. Bij onze klanten, voornamelijk familiebedrijven, actief in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector (o.a. boom-, fruitteelt en melkvee), gaat het om een veelheid van juridische aspecten.


Wat ga je doen als juridisch adviseur Agro?

Als Juridische adviseur Agro ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten op het gebied van agrarisch recht. Je behandelt diverse juridische vraagstukken zoals pacht, vergunningen, gemeenschappelijk landbouwbeleid, subsidies, mestwetgeving en andere relevante thema's binnen de agrarische sector. Daarnaast behandel je geschillen en bezwaarprocedures namens onze klanten en vertegenwoordig je hen bij diverse instanties. Daarnaast ben je klantgericht en oprecht geïnteresseerd, waardoor je de echte vraag van de ondernemer boven tafel krijgt. Hiermee kom je tot praktische oplossingen voor de diverse juridische vraagstukken.

Maar dit doe je niet alleen! Als juridisch adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! In Zelhem ga je onderdeel uitmaken van een team van 15 collega's op de fiscaal/juridische afdeling.


Arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken
  • Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy
  • Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in