+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.

Senior juridisch adviseur ruimtelijke ontwikkeling Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 16 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de dynamiek van ruimtelijke ontwikkeling als Senior Juridisch Adviseur bij 1Stroom, waar je een cruciale rol speelt in het adviseren over privaat- en bestuursrecht. Met een focus op het ondersteunen van bestuur, management en collega's, bied je ook juridische verdediging in bezwaar- en beroepszaken. Jouw bijdrage draagt bij aan een veerkrachtige organisatie in een vitale samenleving, binnen een team dat zich kenmerkt door korte lijnen en betrokkenheid. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de 1Stroom is FlexIntens op zoek naar een Senior juridisch adviseur ruimtelijke ontwikkeling voor 16 uur per week.

1Stroom is de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Kijk voor meer informatie op of op de website van de gemeente Duiven is een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en betrokken collega’s en die zich laat leiden door de kernwaarden ‘vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid’. Onze medewerkers, de directie en de afdelingsmanagers geven samen vorm aan onze missie: een veerkrachtige organisatie in een vitale samenleving. Met ruim 300 medewerkers werken we aan het realiseren van de ambities van de gemeentebesturen van Duiven en Westervoort. We zijn verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de ruim 40.000 inwoners, de ondernemers, instellingen en verenigingen van beide gemeenten. Deze complexe dynamiek maakt ons werk bijzonder en uitdagend.De senior juridisch adviseur ruimtelijke ontwikkeling adviseert bestuur, management en collega’s op het brede juridische vakgebied (privaatrechtelijk en bestuursrechtelijk) binnen het domein ruimtelijke ontwikkeling van de gemeenten Duiven en Westervoort. Ook verdedig je de afdelingen VTH en RSO in bezwaar- en beroepszaken en ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de trainee die momenteel werkzaam is binnen het cluster handhaving.
Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke ontwikkelingen en verhoudingen want werken voor onze opdrachtgevers betekent dat je een bijdrage levert aan een organisatie die gericht is op de samenleving. Je werkt zelfstandig en handelt zaken binnen de wettelijke termijnen af.

Verantwoordelijken
  • Je draagt zorg voor een juiste en efficiënte afhandeling van de adviesaanvragen (privaatrechtelijk en bestuursrechtelijk)  waarbij je het bestuur, management en collega’s zorgvuldig adviseert en meeneemt.
  • Je draagt zorg voor de advisering en/of afhandeling van bezwaar- en beroepschriften die binnenkomen bij de afdelingen VTH en RSO.
  • Je draagt zorg voor de begeleiding van de trainee handhaving.


Gevraagd

Eisen:

  1. Ervaring in het fysieke domein;
  2. Ervaring op het gebied van privaatrechtelijke aangelegenheden binnen het fysieke domein van een gemeente;
  3. Ervaring op het gebied van bestuursrechtelijke aangelegenheden binnen gemeenten;
  4. Ervaring in de begeleiding/coaching van junior medewerkers;
  5. Universitaire opleiding rechten.

Wensen:

  1. Ervaring met dienstverleningsovereenkomsten gemeenschappelijke regelingen; 2. Ervaring met opstellen mandaatregelingen; 3. Ervaring met opstellen anterieure/intentieovereenkomsten; 4. Ervaring met het opstellen van koop/verkoop/huur overeenkomsten; 5. Ervaring met advisering inzake APV/bijzondere wetten;
  2. Inhoudelijke kennis en ervaring met de werkzaamheden zoals omschreven in de opdrachtomschrijving en verantwoordelijkheden. ;
  3. 1Stroom vindt het belangrijk te horen waarom deze opdracht kandidaat aanspreekt en wat deze kan bijdragen. Wat zijn kandidaats belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
16 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 09-05-2024 om 12:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in