+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.

Juridisch adviseur omgevingsrecht Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een tijdelijke rol als Juridisch Adviseur Omgevingsrecht bij een Werkorganisatie zoeken we een ervaren professional. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan juridische taken binnen het domein Fysieke Leefomgeving. Je werkt in een hecht team van enthousiaste collega's, waar teamwork en zelfverantwoordelijkheid centraal staan. Een unieke kans om bij te dragen aan twee gemeenten met elk hun eigen identiteit en ambities. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Werkorganisatie Druten-Wijchen is FlexIntens op zoek naar een Juridisch adviseur omgevingsrecht voor 32 tot 36 uur per week.

Wij zoeken voor het team juridische advisering Fysieke Leefomgeving tijdelijk een (ervaren) juridisch adviseur op het gebied van omgevingsrecht (vergunningen, toezicht en handhaving). Je bent een professional die werkzaamheden zelfstandig en proactief kan uitvoeren met goede communicatieve vaardigheden. Het gaat om een brede en afwisselende functie.De Werkorganisatie Druten Wijchen (WDW) is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Druten en Wijchen. De WDW biedt veel kansen voor vakbekwame, bevlogen medewerkers. We werken voor twee gemeenten, met ieder haar eigen bestuur, gemeenteraad en ambities. Om dat in goede banen te leiden, werkt de WDW met zelforganiserende teams en veel eigen verantwoordelijkheid.  Onze organisatie bestaat uit vijf domeinen met zelforganiserende teams.Het team juridische advisering valt onder het domein Fysieke Leefomgeving en bestaat uit een hecht team van 7 enthousiaste professionals.  We hechten veel waarde aan teamwork en een goede teamspirit. De kerntaak van het team is het bieden van juridische advisering aan alle andere teams die werken in dit domein. Het team daagt elkaar uit zelf verantwoordelijkheid te nemen. 

Verantwoordelijken
  • Je houdt je bezig met  juridische zaken op het gebied van omgevingsrecht, met zwaartepunt vergunningen, toezicht en handhaving.
  • Je voert juridische procedures op een breed juridisch terrein en handelt deze zelfstandig af.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over juridische vraagstukken op het gebied van de Omgevingswet.
  • Je bent actief betrokken bij de juridische kwaliteitsbewaking op het terrein van de Omgevingswet.


Gevraagd

Eisen:

  1. Je hebt inhoudelijke werkervaring op het gebied van omgevingsrecht
  2. Je hebt een afgeronde juridische hbo/wo opleiding (bijvoorbeeld bestuursrecht) . Je kunt dit aantonen door diploma's

Wensen:

  1. Je beschikt over actuele kennis van het omgevingsrecht (vergunningverlening- en handhavingsprocedures) - Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving
  2. Je hebt aantoonbare ervaring en bent in staat om snel nieuwe kennis en vaardigheden te vergaren. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving
  3. Je bent communicatief vaardig in woorden schrift en een stevige gesprekspartner. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
32 tot 36 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 09-05-2024 om 9:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in