+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Junior Juridisch Adviseur | 32-40 uur | Arnhem Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Duvekot Rentmeesters

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Wil je meewerken aan de energietransitie en hou je van buiten zijn? We zoeken een Junior Juridisch Adviseur bij een innovatief bedrijf. Je werkt met experts aan het verminderen van elektromagnetische velden rondom hoogspanningsverbindingen. Jouw taak is belangrijk: je houdt de juridische papieren in orde en zorgt dat alle afspraken goed vastgelegd worden. Ook help je bij het voorbereiden van gesprekken en het verstrekken van informatie. Een unieke kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste professional met HBO werk- en denkniveau? Wil je echt bijdragen aan de energietransitie, heb je affiniteit met juridische vraagstukken en ga je graag naar buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is een innovatief, toonaangevend Europees bedrijf met grote ambities en een sleutelrol binnen maatschappelijk relevante ontwikkelingen, de energietransitie.
Op de afdeling waar je gaat werken, draait alles om de juridische kant van hoogspanningsverbindingen. Daar hebben we een super leuke plek voor een Junior Juridisch Adviseur!

WAT GA JE DOEN:
In deze baan werk je samen met twee experts die alles weten van elektromagnetische velden (EMC: elektromagnetische compatibiliteit). Samen zorgen jullie ervoor dat spullen in de buurt van die hoge stroomkabels zo min mogelijk last hebben van die elektromagnetische velden. Jij bent de schakel tussen allerlei stakeholders, van beheer tot project & techniek. Het belangrijkste is dat je de juridische papieren goed op orde houdt. Wat wordt er afgesproken tijdens een proces met stakeholders, en hoe leggen we dat juridisch vast? Jij regelt dat in het JBS (juridisch beheer systeem) voor elke partij. Daarnaast zorg je ervoor dat alle informatie op de juiste manier wordt geregistreerd.
JOUW TAKEN:
  • Analyseren en checken van complexe juridisch-administratieve gegevens. Denk aan:
    juridische overeenkomsten en de genomen maatregelen die zijn vastgelegd. Deze moeten getoetst worden aan wet- en regelgeving en normen ofwel aan beleid.
  • Ondersteunen en voorbereiden van gesprekken met interne en externe partijen. Samen met de adviseur(s) ga je op pad of zorg je dat ze op pad kunnen met de juiste informatie. Tijdens zo’n bezoek zorg je dat de afspraken die er gemaakt worden vastgelegd worden of je zorgt voor een actielijst.
  • Voeren van (juridische) correspondentie met betrokken partijen.
  • Verstrekken van informatie aan in- en externe partijen over actuele vraagstukken.
  • Het informeren en afspraken maken met stakeholders.
  • Afhandelen van de financiën voor genomen maatregelen.


Gevraagd

DUVEKOT VRAAGT:
  • Je hebt een afgeronde MBO-plus opleiding met enkele jaren werkervaring of een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op gebied van Recht, Rentmeesterij, Vastgoedbeheer, Ruimtelijke Ordening of je hebt aantoonbaar gelijksoortige werkervaring opgedaan.
  • Jij bent goed in zelfstandig plannen en organiseren.
  • Teamspeler met goede praatjes.
  • Je werkt nauwkeurig, flexibel en bent gericht op resultaat.
  • Je houdt van vernieuwing en wilt processen beter maken.
  • Affiniteit met elektrotechniek en juridische vraagstukken is een bonus.


Aanbod

WIJ BIEDEN:
Je krijgt een uitdagende, verantwoordelijke functie binnen een veelzijdig team in een internationale organisatie met een grote maatschappelijk verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je een uitstekend salaris (inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder biedt Duvekot je volop de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door training en opleiding.
De standplaats voor deze functie is Arnhem.
Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden!

VRAGEN EN REAGEREN
Geïnteresseerd of vragen over de vacature? Bel of mail met onze adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie Els Boot via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. of bel 06 39 83 74 42.
Voor meer informatie over Duvekot: .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in