+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aarle-Rixtel.

Montagemedewerker buitendienst Aarle-Rixtel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hou je van afwisseling? Dan is dit de baan voor jou. Je bent namelijk vooral op pad naar klanten in heel Nederland om de producten te monteren. Het gaat hier enkel om het (volkern) plaatmateriaal. Daarnaast kan je ook incidenteel worden ingezet in de productie (o.a. frezen, assembleren etc.) Ofwel; geen dag is hetzelfde! Dus, ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Solliciteer dan snel en word onze nieuwe montagemedewerker! Je kan hiervoor contact opnemen met 0492- 555 050 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 📩 Stuur je liever een WhatsApp? Dat kan via: / +31639533423.

Wij bieden:

Ben jij een aanpakker en gezegend met twee rechterhanden? Dan is de functie van Montagemedewerker in het altijd gezellige Aarle-Rixtel echt iets voor jou. In deze fulltime functie van 40 uur per week ben je verzekerd van een afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een mooi startsalaris van minimaal €13,27 bruto per uur, wat verder kan groeien op basis van jouw ervaring en inzet. Daarnaast geniet je van goede secundaire voorwaarden en van prettige werkdagen in dagdiensten van 07:30 tot 16:30 uur. Een rijbewijs is handig om te hebben, want je krijgt de kans om bij klanten over heel Nederland te werken. We hanteren maarliefst 19 (!) ADV dagen, waarbij ook roostervrije dagen van toepassing zijn.

Wij vragen:

Vind jij het leuk om met je handen te werken en weet je van aanpakken? Je ben een belangrijke spil in het productieproces en draagt bij aan de uitstekende kwaliteit van onze producten. We zoeken iemand die goed kan werken in teamverband en oog heeft voor detail. De ideale kandidaat: - Heeft een rijbewijs B;
- Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Ervaring met montage of in de meubelbouw is mooi meegenomen, maar geen vereiste!

Waar ga je werken:

Dit snelgroeiende familiebedrijf produceert sanitaire cabines, lockerkasten en andere producten gemaakt uit plaatmateriaal. Daarnaast monteren ze hun producten ook op locatie. Samen met een klein en gezellig team bouw jij aan de toekomst. De sfeer? Positief, collegiaal en hardwerkend, maar altijd met tijd voor een lach.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in