+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.
Laad meer vacatures

Bedrijfswagenmonteur 32-40 uur Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken? Voel jij je helemaal in je element als je aan het sleutelen bent? Werk je graag in een moderne werkplaats vol technische snufjes? Dan ben jij de bedrijfswagenmonteur die wij zoeken!

Voor wie ga je aan de slag?

Onze klant ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks.

  • Een grote logistieke onderneming met een sterke historie, korte lijnen, een progressieve visie en een open blik t.a.v. toekomstige ontwikkelingen;
  • Een financieel gezond bedrijf met stevig fundament voor doorontwikkeling en voldoende ruimte voor uitbreiding;
  • Een sterke focus op kwaliteit & duurzaamheid;
  • Een jonge moderne vloot en een hecht team.
Je droombaan?

Je voert als bedrijfswagenmonteur alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden uit. Dit is aan trekkers en opleggers van onszelf, maar ook aan materieel van klanten. Voor storingen en reparaties onderweg ga je met de servicewagen op locatie aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast uit het keuren van materieel. Denk hierbij aan APK keuringen, tachograaf keuringen, laadklep keuringen, autolaadkraan keuringen en keuring van autobeveiligingssystemen. Daarnaast bouwen we zelf ook boordcomputers, navigatie- en audiosystemen in. Onze klant werkt nauw samen met verschillende scholen. Net als je collega’s begeleid jij dan de leerlingen bij hun opleiding door hen zoveel mogelijk van jouw kennis en ervaring bij te brengen.

Je team werkt in twee ploegen: van 07:30 tot 16:30 uur en van 09:00 tot 18:00 uur. Dit wisselt per week. Daarnaast is er een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Ook jij draait daarin mee. Dit is ongeveer eenmaal per 6 weken.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?
  • Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
  • Je bent in het bezit van een diploma 1e bedrijfsautotechnicus;
  • Je bent bereid om diploma’s APK 1 en 2 en tachograaf te behalen
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
  • Je kan zelfstandig, maar ook in een team werken;
  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B (CE is een pré);
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat (of je bent bereid deze te behalen);
Wat krijg je hiervoor terug?

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je de kans om zelfstandig te werken in een prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Waarom kiezen voor onze opdrachtgever? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Je kan gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontzorgt in het complete logistieke proces. Van exceptioneel transport tot op- en overslag van goederen en van onderhoud van een wagenparken tot de verkoop en verhuur van heftrucks.Een grote logistieke onderneming met een sterke historie, korte lijnen, een progressieve visie en een open blik t.a.v. toekomstige ontwikkelingen;Een financieel gezond bedrijf met stevig fundament voor doorontwikkeling en voldoende ruimte voor uitbreiding;Een sterke focus op kwaliteit & duurzaamheid;Een jonge moderne vloot en een hecht team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in