+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.

Monteur Heftrucks Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

12Contact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij 12Contact kijken ze verder dan de papiertjes. Met tijd en aandacht bespreken ze alleen de banen die echt goed aansluiten bij jouw wensen en kunde

We zoeken hiervoor een Zelfstandige allround monteur die dankzij de kennis en ervaringen met autotechniek zelfstandig op lokatie reparaties aan heftrucks kan uitvoeren. Kenmerkend is de vrijheid en het klantcontact. Technisch is een heftruck met 100 tot 200 regelingen eenvoudiger dan autotechniek, maar gezien de verschillende soorten heftrucks waar je aan gaat werken is er meer dan genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheid.Het salaris is erg aantrekkelijk en kan dat oplopen tot 4500 bruto per maand. Het contract loopt in eerste instantie als bepaalde tijds, waarna het omgezet wordt naar vast.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij 12Contact (spreek uit Want-to-contact) brengen we technici die een passie delen bij elkaar. Werkgevers en werknemers… omdat “Je contact met elkaar wil!” We brengen jullie vrijblijvend (dus zonder verplichtingen!) voor “een kop koffie” bij elkaar aan tafel. Als jij bij die werkgever een klik voelt dan gaan we over een passende functie en administratie praten. Jij bepaalt de voorwaarden.. (mag zelfs anoniem): “Wat vind jij echt belangrijk op je werk?”. Dan plannen we een serieuze kop koffie in, eventueel buiten werktijd.


Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

12 Contact, (Want to contact), helpt technici met de eerstvolgende stap richting hun droombaan. Dat klinkt niet realistisch: "een droombaan". Hoe zet je een realistische stap richting je droombaan? Er is vaak meer mogelijk is dan technici denken. Zeker in een markt met schaarste aan goede technici. Door gemotiveerd en gericht contact zet 12 Contact jouw: "Volgende stap RICHTING je droombaan".
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in