+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Inkoper Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.250 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Assistent Inkoper bij een grote jachtbouwer. Je zorgt samen met je team voor de beste prijzen voor materialen en diensten. Je werkt op twee locaties en gebruikt speciale systemen. Je hoeft niet alles al te weten, want je krijgt de kans om te leren. Je helpt ook bij het jaarlijkse overleg met leveranciers. Als je van inkoop houdt en graag samenwerkt, is dit een leuke kans! Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Jouw nieuwe werkgever is een grote jachtbouwer. Als Assistent Inkoper werk jij samen met jouw directe collega en je leidinggevende. De lijntjes zijn kort en samen zorgen jullie voor de scherpste prijzen voor de beste producten en diensten voor jullie afdeling. Jij komt DIRECT fulltime in dienst bij het bedrijf.

De afdeling Service & Support bij jouw nieuwe werkgever heeft het beheer over verschillende gebouwen, kantoren en loodsen in Alblasserdam en Zwijndrecht. Jij bent als Assistent Inkoper medeverantwoordelijk voor de juiste prijs voor de benodigde materialen en diensten. Moeten alle lampen vervangen worden? Jij zoekt in het systeem Topdesk uit of jullie al bestaande contracten hebben voor deze dienst of gaat op zoek naar een nieuwe leverancier. Jij zorgt voor de scherpste prijs en overlegt dit met je direct leidinggevende. Samen geven jullie hier een klap op en jij kan de bestelling gaan plaatsen. Doordat jullie de administratie goed bijhouden is het systeem goed gevoed. Alle contacten met bijbehorende contracten zijn up to date en indien nodig draai jij een rapportage uit voor het overzicht van leveranciers en afspraken. 1 keer per jaar hebben jullie een overleg met alle leveranciers om te beoordelen hoe de samenwerking is, hieruit bepalen jullie de koers voor het nieuwe jaar. 

Je standplaats is Alblasserdam maar voor het goede contact met de collega's werk jij ook een aantal dagen per maand op de locatie in Zwijndrecht. Jij werkt vooral in de systemen Topdesk en Navision, kennis van deze systemen is dan ook een grote prè. Heb jij wel inkoop ervaring in een technische branche maar geen ervaring met deze specifieke systemen? Ook dan mag je contact opnemen over de mogelijkheden. 


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is groot in de scheepsbouw. Op jouw afdeling heb jij weinig met de schepen te maken maar ben jij medeverantwoordelijk voor de inkoop voor alle gebouwen, loodsen en kantoren in Alblasserdam en Zwijndrecht. Je directe collega doet hetzelfde werk als jij en met jullie leidinggevende hebben jullie korte lijnen. Jullie vallen onder de afdeling Service & Support die in het totaal uit ongeveer 12 personen bestaat verdeeld over beide locaties. 

Sta jij stevig in je schoenen en durf jij de verantwoordelijkheid te pakken om beslissingen te nemen? Solliciteer dan direct voor deze functie als Assistent Inkoper of Neem voor meer info contact op voor meer informatie. 



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een technische branche
  • Kennis van of ervaring met Topdesk en/of Navision
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar


Aanbod

Dit krijg je
  • DIRECT in dienst bij het bedrijf
  • Een salaris tot €4.250,- bruto per maand op basis van fulltime
  • Een uitdagende baan waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt 
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke uitstapjes, borrels en andere festiviteiten
  • 25 vakantiedagen en 14 adv-dagen 
  • Reiskostenvergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in