+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.
Laad meer vacatures

Field Installation Technician/ Installatiemonteur AV Installaties Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor wie ga je aan de slag?

Wie is AENC uit Alblasserdam?
AENC streeft naar werkgeluk. “Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Bij AENC verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden.” Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat AENC nastreeft. “We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.” We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste high tech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!

Wat doet AENC Audiovisuals?
Beamers en displays verzorgen kraakheldere beelden onder praktisch iedere lichtomstandigheid. Speakers en microfoons geven een uitstekende verstaanbaarheid tot in iedere hoek van de betreffende ruimte. Door deze middelen optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat een multifunctionele AV-oplossing, die het verhaal van onze klanten de gewenste meerwaarde geeft. Wij leveren kwalitatief uitstekende beeld- en geluidsondersteuning van de beste merken. Of het nu gaat om het op afstand werken, hybride klaslokalen of corona proof werken? Wij zijn een trouwe partner voor alle AV oplossingen.

Je droombaan?

Als Field Installation Technician ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de installatie en het afstellen van onze AV- en IT-oplossingen bij de klant op locatie. De installatiewerkzaamheden kunnen zowel zelfstandig als in een team worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat de apparatuur keurig wordt gemonteerd en werkend wordt opgeleverd. Uiteraard zorg je ervoor dat je de juiste materialen meeneemt naar de klant, zodat je direct aan de slag kunt. Wanneer de klus geklaard is, laat je de locatie ook weer netjes opgeruimd achter.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je bent handig en begrijpt hoe je apparatuur werkend kunt aansluiten
  • Een afgeronde opleiding in de e-techniek heeft onze voorkeur
  • Je bent leergierig en staat open voor bijscholing
  • Je functioneert goed in een team, maar kan ook prima zelfstandig werken
  • Je bent representatief en werkt netjes en gestructureerd
Wat krijg je hiervoor terug?

Wat heeft AENC jou te bieden volgens collega’s?

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen..”

“Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn. Tjeerd: “Het hechte team maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten.”

“Als er hard gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!” Ook lukt het de mannen maar zelden om voor vijven het pand te verlaten. Tjeerd zegt lachend: “De vrijdagmiddagborrel begint hier al op maandag, dat is écht zo tof hier!”

Kortom, wij bieden:

Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer en een fantastisch kantoor met de nieuwste werkplekken en uitmuntende voorzieningen voor het personeel.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Een motivatie is daarom van harte welkom!



Bedrijfsomschrijving

Wie is AENC uit Alblasserdam?AENC streeft naar werkgeluk. "Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Bij AENC verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden." Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat AENC nastreeft. "We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen." We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste high tech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!Wat doet AENC Audiovisuals?Beamers en displays verzorgen kraakheldere beelden onder praktisch iedere lichtomstandigheid. Speakers en microfoons geven een uitstekende verstaanbaarheid tot in iedere hoek van de betreffende ruimte. Door deze middelen optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat een multifunctionele AV-oplossing, die het verhaal van onze klanten de gewenste meerwaarde geeft. Wij leveren kwalitatief uitstekende beeld- en geluidsondersteuning van de beste merken. Of het nu gaat om het op afstand werken, hybride klaslokalen of corona proof werken? Wij zijn een trouwe partner voor alle AV oplossingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in