+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior/Senior Salarisadministrateur Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jefferson Wells

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Salarisadministrateur word je onderdeel van de Loonadviesgroep. RSM Netherlands Loonadviesgroep B.V. is een onderdeel van RSM, een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Bij RSM Netherlands Loonadviesgroep B.V. werken salarisadministrateurs die ondersteuning geven op het beloningsgebied, adviseren en ondersteunen bij loonheffingen, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers en je zorgt voor het controleren en bewaken van alle decentrale (salaris)mutaties, zodat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt.



Gevraagd

Jij bent ambitieus en inventief. Jij weet door jouw sociale vaardigheden te werken in een open, informele en internationale sfeer. Jij weet door jouw objectiviteit en deskundigheid anderen op een positieve manier te ondersteunen. Je ontwikkelt je tot RSM-professional en wordt een trots RSM-ambassadeur.
Als Salarisadministrateur herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde relevante MBO opleiding en praktijkdiploma Loonadministratie behaald;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de loonadministratie;
  • Aantoonbare ervaring met UNIT4;
  • Goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en cijfermatig vermogen;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.


Aanbod

Dit krijg je

Bij dit bedrijf leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. Het bedrijf beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag. 
Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Lex van Klaveren via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel .

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals.
Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat dit bedrijf midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale netwerk maakt dit bedrijf tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.
Daarnaast beschikt dit bedrijf over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die ze in de maatschappij willen hebben. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in