+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Intercedent poulebeheer in Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.410 - € 3.462 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bij PDZ doet geen enkele intercedent hetzelfde werk als zijn of haar collega. In deze brede rol, krijg jij de ruimte om met werkzaamheden aan de slag te gaan die bij jou passen. In het gezellige centrum van Alkmaar zijn we op zoek naar een collega die energie krijgt van het beheren van onze uitzendkrachtenpoule voor onze grootste klanten.  

Bij PDZ doen we er alles aan om onze opdrachtgevers en uitzendkrachten verder te helpen in hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dat betekent veel gesprekken voeren, begrijpen waar de behoefte ligt, een dienstverlening op maat creëren en snel handelen in onvoorziene situaties. Bij een aantal grotere opdrachtgevers hebben we een inhouse dienstverlening, en daar ga jij een rol in spelen. 

Je beheert een poule van uitzendkrachten, die bij onze grootste opdrachtgevers worden ingezet. Je bent regelmatig bij opdrachtgevers over de vloer, waar je ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Nieuwe uitzendkrachten ontvang je met open armen, je leert ze goed kennen en houdt rekening met wat zij belangrijk vinden en kijkt bij welke opdrachtgevers zij kunnen worden ingezet. Je zorgt ervoor dat de planning en urenregistratie in orde is, leidt potentiële kandidaten rond en selecteert de medewerkers die goed passen bij jouw opdrachtgevers. Je denkt met de opdrachtgevers mee over roosterproblemen, productiepieken, het onboardingsprogramma en opleidingen op maat. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je kunt rekenen op coaching en ondersteuning vanuit jouw vestigingsmanager, de commercieel manager en de senior accountmanager. En wat dacht je van jouw collega's van de omliggende vestigingen? Zij zorgen ervoor dat jij voldoende medewerkers hebt, want samenwerken staat centraal bij PDZ.

Door coaching, en diverse trainingen word jij een echte planningsspecialist.

Over de vestiging
Je komt terecht in een team met vier enthousiaste collega’s. Het pand waarin jullie werken ligt in het winkelgebied. Dat betekent een lekker broodje halen voor de lunch, en na het werk een terrasje pakken als je zin hebt.


Over het bedrijf

PDZ is ambitieus! Onze missie ‘een krachtige arbeidsmarkt waar iedereen succesvol is’ vormt de basis voor alles wat we doen. We zorgen voor duurzaam inzetbare krachten. Daar is een persoonlijke aanpak voor nodig. Maar we vinden het net zo belangrijk dat jij succesvol bent, en daar helpen we je graag bij!

De vestigingen van PDZ worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor van STAN Partners, de moedermaatschappij. In totaal werken er ongeveer 170 mensen bij STAN en de werkmaatschappijen. STAN heeft meerdere dochterondernemingen in de arbeidsbemiddeling. Jaarlijks wordt de uitdagende STAN-rally georganiseerd waarin je wordt uitgedaagd met jouw team vernieuwende dingen te doen. De winnaars gaan een geheel verzorgd weekendje naar het buitenland, een letterlijke win-winsituatie! Daarnaast worden er toffe uitjes georganiseerd!


Wat wij vragen

Persoonlijke aandacht staat bij jou centraal. Je durft gesprekken aan te gaan om informatie op te halen die jou helpt jouw dienstverlening nog beter neer te zetten. Het ontbreekt jou niet aan daadkracht om de ideeën om te zetten in actie! En jij trekt aan de bel als je daarbij hulp nodig hebt.

Verder heb je:

  • Hbo werk- en denk niveau;
  • Rijbewijs B;
  • Een flexibele instelling. Want klanten willen ook wel eens buiten werktijd bellen. Natuurlijk krijg je daarvoor een vergoeding;
  • Interesse in digitale (plannings)technologie, we willen immers optimaal gebruik maken van systemen die ons helpen.
Wat wij bieden
  • Een lekker salaris van: €2410 tot €3462 bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van relevante ervaring;
  • Wissel werken bij de opdrachtgevers af met werken op kantoor en werken vanuit huis. Je krijgt veel vrijheid om het zo in te delen dat het past!
  • Veel mogelijkheden tot ontwikkeling in de vorm van een uitgebreid inwerkprogramma, cursussen en opleidingen;
  • Een winstgerelateerde bonusuitkering;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en de opbouw van een persoonlijk keuzebudget. Hier kun je bijvoorbeeld verlofuren voor kopen of besteden als vitaliteitsbudget (hallo nieuwe hardloopschoenen!);
  • Je kunt meerdere aspecten van ons bedrijf leren kennen door deel te nemen aan projecten. We ontwikkelen continu nieuwe businessmodellen die zijn bedacht door onze eigen medewerkers en testen ze vervolgens in de markt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in