+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C# Ontwikkelaar Maatwerk Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In de rol van C# Ontwikkelaar bij deze organisatie kan jij hét brein zijn achter de meest interessante automatiseringsoplossingen in binnen- en buitenland. Je zal terecht komen binnen een team van zes mededevelopers waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt voor alle projecten van A tot Z. Deze projecten kunnen variëren van het bouwen van software voor in staalfabrieken, zodat de machines op de juiste manier functioneren, tot aan het bouwen van software voor een zelfrijdende robot voor afdelingen in het ziekenhuis die sterriel dienen te zijn. Kortom aan afwisseling in deze functie zeker geen gebrek, en zo zal geen dag voor jou als C# Ontwikkelaar hetzelfde zijn.

Voor een groot deel zal je in deze rol dan ook zelf invullig kunnen geven aan jouw positie. Je mag creatief zijn in jouw ideeën en er wordt graag met je meegedacht in eventuele toevoegingen op jouw rol. Gemene deler is hierin wel de klant. De klant is bij de organisatie koning, en alle software die gebouwd wordt dient dan ook aan hun wensen te voldoen. Op dit te kunnen realiseren zal je tevens nauw samenwerken met collega’s in het realiseren van webapplicaties in C#.NET, Blazor en Azure Cloud.



Gevraagd

Als C# Ontwikkelaar beschik je over toepasselijke communicatieve vaardigheden om klanten en collega's te woord te kunnen staan, en tevens je eigen ideeën in te brengen. Je schroomt niet om je kennis continu aan te scherpen en bent graag van A tot Z betrokken in het ontwikkelproces. Wat betreft concrete eisen zal het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten met je meebrengt: 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring met technieken binnen C#.NET; 
  • Ervaring met Blazor of Razor is een grote pré;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij in de rol van C# Ontwikkelaar bij deze organisatie zal komen te dragen, staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- op basis van 40 uur; 
  • 25 vakantiedagen; 
  • Recht op het opbouwen van een premievrij pensioen; 
  • Mogelijkheden tot thuiswerken; 
  • Mocht je wel naar kantoor komen een aanvullende reiskostenvergoeding; 
  • Materieel van de zaak (laptop); 
  • Werken binnen een jong en ambitieus team! 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is ontstaan in 1994 vanuit het idee het brein te worden achter automatiseringsprojecten. Na al snel samenwerking te hebben verworven met grote namen als Tata Steel is het balletje langzamerhand beginnen te rollen. Na een overname van de organisatie, door een van de loyale werknemers met eenzelfde passie voor automatisering, is het nu: "na een tijd van verandering weer zaak om met veel liefde de organisatie weer op te gaan bouwen." Aldus de nieuwe eigenaar. Laat dat iets zijn waarin jij als C# Ontwikkelaar een grote rol in kan gaan spelen. Momenteel telt de organisatie een zestien koppig development team, die zich druk houden met deze heuze professionaliseringsslag. Om zo verder te kunnen gaan met het bieden van creatieve oplossingen en technische ondersteuning voor vele bedrijven. De core business van de organisatie ligt dan ook in het ontwikkelen van oplossingen voor softwarevraagstukken voor diverse nationale en internationale klanten. Hiermee automatiseren zij in de breedste zin des woord. Om klanten aanvankelijk de meest optimale oplossingen te kunnen aanleveren op het gebied van maatwerksoftware, industriële automatisering, ICT netwerkbeheer en Cloud-oplossingen, volgen de professionals voortdurend opleidingen. Daarmij zijn zij continu op de hoogte van de meest moderne technieken en oplossingen. Binnen de organisatie zal dit tevens ook actief gestimuleerd worden. Ondanks de groeiambities vinden zij echter niks belangrijker dan het nog altijd als een thuis te laten voelen voor iedere collega. Aandacht voor de persoon staat bij hen dan ook voorop. Heb je specifieke wensen? Of een ander pad bewandeld? Je bent hier meer dan welkom. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in