+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Projectmanager, machinebouw productiesystemen, Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.100 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Projectmanager, machinebouw productiesystemen

Wij ontwerpen, doen de engineering en het projectmanagement voor assemblage en productlijnen bij toongevende bedrijven in Nederland. Hierbij moet je denken aan Philips, Thijssenkrupp, Tata, en Shell. Elke oplossing die wij ontwikkelen is uniek omdat elke klant eigen specificaties en wensen heeft. Als projectmanager sta je aan het begin van een opdracht en doet het overleg met de klant, je houdt toezicht op de engineering en bent uiteindelijk betrokken bij de inbedrijfstelling. Binnen ons bedrijf werken wij met korte lijnen met een informele organisatiestructuur, dit doen wij om creativiteit en effectiviteit zo veel mogelijk ruimte te geven.

In de functie van projectmanager ben je er verantwoordelijk voor dat jouw projecten conform de specificaties en binnen het budget en tijdspad opgeleverd worden. Natuurlijk zal dit niet altijd als gewenst gaan maar dan weet je wel alle betrokken partijen hiermee te informeren, het gesprek aan te gaan en te kunnen onderbouwen waardoor dit ontstaan is. Je zorgt voor evenwicht tussen projecten die urgent zijn, begrotingen die onder druk staan, wijzigende specificaties en het goed functioneren van jouw team dat het werk uitvoert.

Wij werken intern samen met ongeveer 125 collega's, waarmee wij alle benodigde disciplines (mechatronica, civiel, mechanisch, elektrotechniek en automatisering) in huis hebben om grote multidisciplinaire projecten aan te nemen.

Wat kun je verwachten
Wij zijn een professioneel en goed georganiseerd bedrijf met een goed gevulde order portefeuille. Wij bestaan sinds 1991 en zijn goed met de tijd en ontwikkelingen in de techniek meegegroeid. Wij werken vanuit een nieuwe werkomgeving welke goed bereikbaar is (vlakbij het AZ stadion) en op het moment zijn wij druk met het inrichten van een uitbreiding van ons kantoor..
Jouw verantwoordelijkheden:

  • Klantencontact
  • Aansturen engineers
  • Budget, kwaliteit, planning en techniek
  • Rapportage en administratie

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • Minimaal een afgeronde HBO en relevante werkervaring
  • Goede kennis van machinebouw
  • Enige jaren ervaring in een verglijkbare baan
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits is mooi meegenomen
  • Flexibele instelling en je weet goed om te gaan en te leren van tegenslagen

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de vacature van Projectmanager, machinebouw productiesystemen

Een marktconform salaris (indicatie €5100,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur en zijn technisch gedreven. Wij zijn een gerenommeerd engineeringsbureau en hebben een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in