+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Electrical Engineer, elektrotechnisch ingenieur in Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Electrical Engineer op Hbo-niveau in Alkmaar

TeqJob verzorgt in opdracht het recruitment voor diverse bedrijven, Via TeqJob ga je altijd direct in dienst bij de werkgever, GEEN DETACHERING. Onze klant: Wij zijn actief in diverse markten en door een goede samenwerking met alle disciplines in de techniek kunnen wij oplossingen bieden die verder gaan dan de standaard. Wil jij onderdeel uitmaken van ons hoogopgeleide team van engineers (100+ medewerkers) en meewerken aan een grote diversiteit aan projecten dan hebben wij voor jou een mooie uitdagende vacature openstaan.

In de functie van electrical engineer, elektrotechnisch ingenieur of hardware engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling / bedenken / ontwerp van oplossingen binnen de elektrotechniek op het gebied van energievoorzieningen, middenspanningsinstallatie en besturingen. Hierbij onderzoek je de mogelijkheden en bijpassende oplossingen, je hebt regelmatig overleg met projectteams waarbij wij niet over onmogelijkheden praten maar in oplossingen en mogelijkheden denken. Je werkt met diverse software en tekenpakketten zoals EPLAN of BIM en draagt zorg voor een goede administratie. Tijdens de oplevering van projecten kan het voorkomen dat je op locatie aanwezig bent ter ondersteuning van de uitvoerende partijen. Ook kan het voorkomen dat je met een project tijdelijk ingezet wordt bij een klant.

Wat kun je verwachten
Bij ons zijn innovatie en ontwikkeling belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering. Met iedereen wordt regelmatig 1 op 1 gesprekken gevoerd om jouw ontwikkeling te bespreken en wat jij van ons verwacht. Je kan bij ons in verschillen richtingen groeien, hierbij moet je denken aan:

  • Technisch specialist (diepte)
  • Senioriteit (breedte)
  • Management (hoogte)

Salarisontwikkelingen zijn onafhankelijk van de keuze hierin. Een technisch specialist wordt op eenzelfde manier gewaardeerd als een projectmanager.

Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, ook onze CEO is zijn loopbaan gestart als engineer. Dit bepaalt ook grotendeels onze cultuur, wij kennen geen politiek en onze klanten en de technische oplossingen staan centraal.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • een afgeronde Hbo opleiding in de richting energietechniek, mechatronica, elektrotechniek of vergelijkbaar
  • goede kennis of interesse in industriële elektrotechnische installaties
  • kennis van de diverse Nen-normen
  • talenkennis Nederlands en Engels (English only is negotiable)
  • wij hebben op diverse niveaus mogelijkheden starter of senior, we nodigen jullie beide uit om te reageren op deze vacature

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Electrical Engineer, elektrotechnisch ingenieur

Een marktconform salaris (indicatie €4000,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit engineeringsbureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat direct in dienst bij de werkgever!

Kijk voor meer informatie over de functie van electrical engineer op de website van TeqJob Engineering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in