+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Projectmanager Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je leidt de projecten op procesniveau, staat boven de partijen en zorgt dat de klus wordt geklaard. Je gebruikt de bestaande processen zodanig dat het maximale resultaat wordt bereikt tussen interne standaarden en klant-specifieke eisen. Je maakt gebruik van projectmanagement-methodieken. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders: je neemt klantwensen serieus en tegelijkertijd sta je voor je eigen inzicht en professionaliteit. Je beheert de contacten en je zorgt samen met het projectteam dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers op tijd kunnen worden gerealiseerd. Je hebt dagelijks contact over ontwikkelingen en projecten met de verschillende stakeholders van de projecten. Je beheert één of meerdere projecten met opdrachtgevers, zowel commercieel, technisch als administratief. Je rapporteert hiërarchisch naar de operationeel verantwoordelijke in het MT.


Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten. Hieronder wordt verstaan het bewaking van budget/kosten, organisatie, kwaliteit, doelstellingen/info en planning. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering en de spil tussen opdrachtgever, het projectteam en de leveranciers. Je ondersteunt in het genereren van nieuwe leads, proposals en je onderhoudt contact met bestaande relaties.



Gevraagd

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO. Ervaring als projectmanager in een technologische omgeving en met projectmanagement methodieken zoals PMI, IPMA, Prince2 e.d. is vereist. Jij bent in staat om de verwachtingen van klant en een team te managen en je bent een eerlijke en duidelijke gesprekspartner. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en te denken in oplossingen. Termen als proactief en flexibel zijn je niet vreemd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent kwaliteit gedreven. Tenslotte heb je goede communicatieve vaardigheden en een stabiele persoonlijkheid met overtuigingskracht.



Aanbod

Bij onze partner/opdrachtgever kan je als projectmanager op de volgende voorwaarden rekenen:

  • Een sociale en collegiale werksfeer;
  • Focus op ontwikkeling;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Laat het ons weten! Je CV mag per email verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06 3362 0015. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je voor één jaar bij de partner/opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s.
PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Ons motto is niets voor niets "Wij creëren werkgeluk". Wij zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in