+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Werkvoorbereider verduurzaming (installatietechniek) Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Meewerken aan verduurzaming dat is niet alleen nodig maar ook ontzettend gaaf en afwisselend. Als werkvoorbereider installatietechniek bij ons zal je vanaf de initiatiefase verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke begeleiding en voorbereding van een project. Hierbij ligt de focus op het voorbereiden, plannen, uitvoeren, controleren en corrigeren. Want dat zijn de ingrediënten voor een efficiënt werkvoorbereidingsproces. Kortom, jouw verantwoordelijkheid als werkvoorbereider ligt bij alle voorbereidende werkzaamheden die horen bij grote projecten. Een functie met veel afwisseling waar echt geen dag hetzelfde is.

– Je draagt zorg voor zowel de engineering, de coördinatie als de begeleiding van grote nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw.
– De werkzaamheden worden voor 90% binnen en 10% buiten uitgevoerd. Buiten bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het opnemen van projecten bij potentiële- of bestaande klanten of het bijwonen van bouwvergaderingen.
– Je draagt zorg voor het bijtijds leveren van de benodigde werktekeningen, materialen en berekeningen.
– Je plant de afspraken in met toeleveranciers en onderaannemers.
– Afwijkingen van planningen communiceert je tijdig met interne en externe betrokkenen zodat zij hun plannen kunnen bijstellen.

Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om als Werkvoorbereider de projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Laat je dan verder informeren door Guy Prevoo, 06-31968527 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur nu direct je cv!



Gevraagd

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde, maar kom je uit het installatie vak en kun je bouwkundige tekeningen lezen en heb jij de juiste drive voor deze functie? Dan gaan we graag met je in gesprek! Verder zoeken we een collega die zich in het volgende profiel kan vinden:

– Je kan communiceren op diverse niveaus en bent gemakkelijk in de omgang. In deze rol werk je samen met collega’s, klanten, leveranciers en onderaannemers.
– Je kan goed plannen en organiseren. Ook kun je prioriteiten stellen, hou je overzicht op de gang van zaken en stelt de planning bij indien nodig. Uiteraard neem je hierin alle betrokken partijen mee.
– Je bent oplossingsgericht en neemt initiatief.
– Je bent stressbestendig. In deze rol is elke dag anders, moet je soms je plan bijstellen of ervaar je tijdsdruk. Hier schrik jij niet van en je houd je hoofd koel.



Aanbod

Als werkvoorbereider nieuwbouw is jouw inzet de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan:

– Uiteraard een goed salaris
– 25 vakantiedagen
– Telefoon
– Laptop
– Goede reiskostenregeling
– PBM’s
– Bedrijfsfitnessregeling
– Gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeesten
– Werken bij een bedrijf waar je trots op kunt zijn
– Voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Werken als werkvoorbereider nieuwbouw?

Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedienen wij duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.
We zijn een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Het bruist van de dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in