+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Jeugdarts Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.725 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij bereid buiten de gebaande paden te treden, durf je kritische vragen te stellen, toon je lef en omarm je nieuwe ontwikkelingen en kansen? Reageer dan snel! Je werkt met de doelgroep 0 tot 18 jaar.


Jouw nieuwe baan

Jouw taken omvatten het signaleren van ontwikkelingsproblemen bij kinderen tijdens spreekuren, waarbij je indien nodig doorverwijst. Daarnaast herken je risicojeugdigen en -groepen, waarop je zorg afstemt. Je stimuleert gezond gedrag en biedt lichte (psychische) begeleiding indien nodig. 

Coördinatie van zorg rondom de jeugdige, initiatie van passende zorg, en afstemming behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Ook neem je deel aan multidisciplinaire overlegvormen en netwerken, waarbij je advies geeft en indien nodig onderzoek verricht. Overleg met professionals zoals huisartsen, specialisten, zorginstellingen, politie, scholen, en leerplichtambtenaren over inhoudelijke knelpunten en preventiemaatregelen op zowel casuïstiek- als collectiefniveau staat centraal. Tot slot lever je een bijdrage bij calamiteiten en rampen


Jouw nieuwe werkplek

Ben jij een gedreven professional met passie voor de gezondheid van de jeugd? Wij nodigen enthousiaste collega's uit om het team van jeugdartsen te versterken, gericht op de leeftijdsgroep 0 tot18 jaar. Binnen de jeugdgezondheidszorg wordt geopereerd vanuit 3 boeiende regio's: de Kop van Noord-Holland (inclusief Texel), West-Friesland en Noord-Kennemerland. Voor alle 3 de regio's zoeken we jeugdartsen, ook op het prachtige Texel.


Wat breng je mee?

Jij bent een arts M+G, gespecialiseerd in jeugdgezondheidszorg of een jeugdarts KNMG met uitgebreide ervaring. Uiteraard heb je een sterke affiniteit met en enthousiasme voor de doelgroep. Daarnaast kenmerkt jouw werkhouding zich door innovatie. 

Communicatief ben je sterk en je hebt een flexibele instelling. Het vermogen om motiverend en coachend op te treden is een van je kwaliteiten. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneren gaat je goed af. Luisteren, geduld, respect, inlevingsvermogen, tact en overtuigingskracht behoren tot jouw skillset. Digitale vaardigheden zijn jou niet vreemd, en je staat open voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Bovendien ben je gericht op samenwerking.


Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd, 24 tot 36 uur in de week, initieel voor een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid, goed functioneren en onveranderde bedrijfsomstandigheden, wordt deze omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

De functie is ingedeeld in salarisschaal 11 van cao sgo, met een salaris van maximaal 5.725 euro bruto bij een fulltime werkweek. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder krijg je een flexibele pensioenregeling en een individueel keuzebudget.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in