+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vrachtwagenmonteur Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij klaar om je carrière als Vrachtwagenmonteur naar een hoger niveau te tillen bij een vooraanstaande organisatie in de branche? Dit is je kans om deel uit te maken van een toonaangevend team, waar jouw vaardigheden en expertise niet alleen gewaardeerd worden, maar ook de ruimte krijgen om te groeien. Als jij gepassioneerd bent over techniek en klaar bent voor een dynamische werkomgeving bij een grote speler, dan willen we graag van je horen. Reageer vandaag nog en zet de eerste stap naar een spannende nieuwe fase in je carrière!


Organisatie

Wij zijn onderdeel van een toonaangevende nationale keten en opereren als een erkende bedrijfswagengarage. Onze expertise ligt in het bieden van onderhoud, service, en reparatie aan zware bedrijfswagens en gerelateerde onderdelen zoals laadkleppen en opleggers. Wij staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Bij ons staat de klant centraal, maar we hechten evenveel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Hard en goed werken wordt bij ons altijd gewaardeerd en beloond. Je wordt onderdeel van een compact team bestaande uit gedreven, sociale, gemotiveerde, en vakkundige collega's.


Functie

Als Vrachtwagenmonteur duik je in de wereld van de 'King of the Road' onder de trucks, waar dagelijks zowel 6-cilinder motoren als de machtige V8'en jouw werkplek binnenrollen. Dat brengt ongetwijfeld een glimlach op je gezicht, nietwaar? Bij ons sta je vaak direct in contact met de klant, waardoor je niet alleen technische expertise biedt, maar ook uitstekende service. Je vaardigheden beperken zich niet tot trucks alleen; je onderhoudt en repareert ook opleggers en laadkleppen. Je bent werkelijk een veelzijdige vakman!

In onze werkplaatsen staan veiligheid, het welzijn van collega's, en doorgroeimogelijkheden centraal. Als dit de werkomgeving is waar jij je in kunt vinden, dan ben je bij ons precies waar je moet zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team, waar je elke dag wordt uitgedaagd en waar jouw ontwikkeling voorop staat.


Functie eisen

Als Vrachtwagenmonteur heb je het volgende in je gereedschapskist:

  • Een diploma als bedrijfsautotechnicus, met een pré als je ook gekwalificeerd bent voor APK 1 en tachograafinspecties.
  • Uitgebreide kennis van en praktische ervaring met het werken aan trucks, waardoor je zelfstandig complexe problemen kunt oplossen.
  • Een enthousiaste houding en de eigenschap om als een collegiale teamspeler te functioneren, waarbij je bijdraagt aan een positieve werksfeer.
  • De bereidheid en flexibiliteit om in wisselende diensten te werken, inclusief zaterdagen, avonden en standby-diensten, om zo de beste service aan onze klanten te bieden.

In deze rol ben je niet alleen een cruciale schakel in het onderhoud en de reparatie van voertuigen, maar ook een ambassadeur van ons team, waarbij je bijdraagt aan onze reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Aanbod

Wij bieden jou het volgende:

  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend salaris en bonusregeling
  • De mogelijkheid om dmv het volgen van opleidingen en cursussen door te groeien
  • Te werken in een hecht en gezellig team van vakmensen
  • Een auto van de zaak
Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar.

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in