+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Verslavingsarts KNMG | zzp Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Deze interim-opdracht wacht op een verslavingsarts die klaar is voor een uitdaging. Betreed een dynamisch en innovatief werkveld.


Jouw nieuwe baan

Bij deze specialist in de verslavingszorg krijg jij als verslavingsarts KNMG je de kans om cliënten van alle leeftijden te behandelen. Zij hebben te maken met uiteenlopende mate van verslavingen en bijkomende problemen. Binnen de multidisciplinaire teams vervul jij de rol van regiebehandelaar en draag je onder andere verantwoordelijkheid voor:

  • het in kaart brengen van comorbiditeit en het vormgeven van behandelingsrichtlijnen.
  • het voorschrijven van verschillende behandelingen, zoals anti-craving medicatie, substitutietherapie en andere psychofarmaceutische middelen.
  • het geven van supervisie aan ANIOS / AIOS en verpleegkundig specialisten (in opleiding) en verstrekken van advies aan collega's in gevallen van verslavingsgerelateerde casuïstiek.
Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie is gespecialiseerd in de preventie en behandeling van verslaving en gerelateerde problemen. Er wordt op maat gemaakte zorg geleverd aan zowel jongeren als volwassenen, zowel in klinische als ambulante settingen. Verder wordt het geloof in de mogelijkheid van herstel voor iedereen gekoesterd. Het eigen onderzoeksinstituut draagt bij aan de verbetering van de zorg. In de multidisciplinaire teams staan optimisme, diversiteit en wederzijdse waardering centraal. Jullie geven niet op, zelfs niet bij complexe problemen en staan altijd voor elkaar klaar.


Wat breng je mee?

De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing: je past je makkelijk aan in onvoorziene omstandigheden en bedenkt op maat gemaakte oplossingen. In deze rol zijn jouw uitstekende sociale vaardigheden van groot belang voor het onderhouden van contacten met cliënten, hun naasten en collega's. Jij waardeert efficiënte communicatie, directe contacten en een stimulerende en dynamische werkomgeving. Daarnaast beschik je over:

  • een succesvol afgeronde opleiding tot KNMG-geregistreerd verslavingsarts.
  • een visie op en affiniteit met herstelgerichte zorg.
  • de bereidheid om de ontwikkelingen op het gebied van zorginhoud binnen het vakgebied te volgen.
Arbeidsvoorwaarden

Dit betreft een zzp-opdracht van minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. De duur van deze opdracht en het uurtarief komen jij en je opdrachtgever samen overeen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in