+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Operator verpakkingslijn Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, dieet- en gezondheidsproducten en sportvoeding? Ben jij een gedreven, zelfstandige en nauwkeurige professional? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Het team is op zoek naar een Operator die klaar is voor een uitdagende en afwisselende rol in de dynamische wereld van food en voedingssupplementen. Wat houdt de functie in? Als Operator speel jij een cruciale rol in het productieproces. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het afvullen van poeders, tabletten, capsules en softgels. Jij bent de expert die de lijn bedient, de juiste instellingen controleert en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en de productiviteit op volle kracht is. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, daarom voer je steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit om samen met je collega's een eindproduct van topkwaliteit te waarborgen!

Wij bieden:

- Een competatief startsalaris van €2700 bruto per maand - Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer aan de hand van het aantal km woon-werk - Zicht op een vast contract bij het bedrijf - Werkdagen van maandag t/m vrijdag (weekenden altijd vrij!) - Werktijden van 07:00 tot 15:30 uur Bij drukte eventueel van 08:00 tot 16:30 en 11:00 tot 19:30 uur (flexibiliteit is gewenst) Belangrijk! In de toekomst zal er in de ochtend en in de middagavond worden gewerkt in twee ploegen. Het is dan ook een vereiste om hiervoor open te staan.

Wij vragen:

- Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, zodat je met vertrouwen de uitdaging aangaat. - Beschikbaarheid van 40 uur per week, want we kunnen jouw energie goed gebruiken! - Communicatief sterk, gestructureerd en uiterst nauwkeurig. Jouw oog voor detail maakt jou een onmisbare schakel in het team. - Flexibel ingesteld om in de nabije toekomst in een tweeploegendienst aan de slag te gaan (ochtend-middagavond)

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is een toonaangevende Nederlandse producent van voedingsmiddelen, voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Met jarenlange expertise ondersteunen zij mensen in hun dieetfasen, sportieve prestaties en streven naar een gezonde levensstijl. Bij elk product leggen zij de lat hoog, waarbij de kwaliteit en zuiverheid van alle ingrediënten nauwlettend worden gecontroleerd. De betrokkenheid bij klanten en voortdurende innovatie maken het bij dit bedrijf een geweldige werkplek. Kom het team versterken om samen te bouwen aan een gezondere wereld!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in