+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Werkvoorbereider Civiele Techniek (Vaste Baan) – Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij houdt je in deze functie bezig met het vervaardigen van het ontwerp en het schrijven van het bestek. Het gaat hier vooral om binnenstedelijke GWW projecten in de breedste zin van het woord. Te denken valt aan binnenstedelijke reconstructies, rioleringsherstel, bestrating en asfalt.


Jij houdt je bezig met het voorbereiden van diverse GWW projecten. Je moet hierbij denken aan het uitwerken van het ontwerp- en bestektekeningen. Werk- en detailtekeningen zullen door de tekenaars vervaardigd worden. Je schrijft het bestek met behulp van KPD. Je hoeft geen constructeur te zijn maar enig constructief inzicht is wel degelijk van belang. Je zult intern worden opgeleid om door te kunnen groeien naar de functie van projectleider.



Gevraagd

Je bent in het bezit van het diploma HTS civiele techniek. Je hebt ervaring met het tekenprogramma Microstation en voor het schrijven van de bestekken ben je bekend met het programma KPD. Heb je de basiscursus Riolering van Rioned gevolgd dan is dit een pré. Je beschikt over een goed constructief inzicht, je hebt ervaring met geïntegreerde contracten en je bent communicatief vaardig. Bovendien ben je woonachtig in Noord Holland, boven het kanaal.



Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een klein ingenieursbureau dat haar opdrachten vooral verkrijgt via haar eigen netwerk, de Provincie en Gemeenten. Haar werkgebied is Noord Holland en voor het bureau zijn 17 mensen werkzaam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in