+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Sociaal Medisch Verpleegkundige, affiniteit psychiatrie, jonggehandicapten Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 19,09 - € 27,47 p/u

Vacature in het kort

Voor het UWV sociaal medische zaken zoeken we een Sociaal Medisch Verpleegkundige met GGZ-ervaring in Alkmaar. Deze functie biedt de mogelijkheid tot normale werktijden en een unieke kans om deel uit te maken van een multidisciplinair team. Je werkt met cliënten die geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, voert sociaal-medische taken uit en houdt spreekuren. Een boeiende rol binnen een aangenaam team, waar reiskosten worden vergoed. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor het groeiende team van het UWV sociaal medische zaken in Alkmaar zijn we op zoek naar een Sociaal Medisch verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie en met jonggehandicapten. Deze functie biedt mogelijkheid tot normale werktijden. Een kantoorbaan in de zorg, dat klinkt toch ideaal? Als Sociaal Medisch Verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit een verzekeringsarts, arbeidsdeskundige, procesbegeleider, administratief medewerker en medisch secretaresse. Je hebt te maken met cliënten die geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, zowel voor korte als langere perioden. Als Sociaal Medisch Verpleegkundige (SMV) voer je sociaal-medische werkzaamheden uit in opdracht van de verzekeringsarts taakdelegatie. Dit zijn taken zoals: spreekuur houden, je bevindingen documenteren en medische informatie opvragen. Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan nu!

wat bieden wij jou
  • salaris tussen de 19,09 en 27,47 bruto per uur
  • tijdelijk met uitzicht tot vast
  • het UWV als uitdagende werkgever
  • een werkweek van 32 tot 38 uur
  • reiskosten worden vergoed
  • werken in een aangenaam team
wie ben jij

Jij bent een Hbo-verpleegkundige met ervaring in de GGZ. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en staat open om te leren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden staat graag in contact met je medemens.

  • je hebt een HBO-V diploma en je hebt een BIG registratie
  • je hebt inzicht in de relatie tussen medische problematiek en maatschappelijk functioneren
  • je hebt affiniteit met jong gehandicapten
wat ga je doen

Als Sociaal Medisch Verpleegkundige werk je samen met de Verzekeringsarts. De belangrijkste onderdelen van de functie zijn contact met klant en Verzekeringsarts, medische rapportages opstellen en analyseren, spreekuren verrichten en hierover overleggen met de andere disciplines en tot slot handelen volgens kwaliteitseisen en protocollen en hier voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen. Je komt terecht in het team wat gaat over de Wajong uitkeringen. Dit maakt dat je vaak te maken krijgt met jongeren met een psychiatrische achtergrond. Vandaar dat jouw GGZ-achtergrond goed van pas gaat komen! Je houdt contact en werkt met de belanghebbenden, dit zijn vaak ook ouders of andere begeleiders.

  • je gaat spreekuur houden
  • je stemt zorgvuldig af en documenteert je bevindingen
  • je houdt contact met externe zorgverleners om medische informatie op te vragen
  • je verstrekt heldere informatie aan belanghebbenden
  • je gaat Wajong uitkeringen veranderen in Participatiewet
waar ga je werken

Het UWV bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij sociaal medische zaken (SMZ) er een van is. Soms kunnen mensen door ziekte of andere oorzaken (gedeeltelijk) niet meer werken. De professionals van Sociaal Medische Zaken beoordelen tot welke werkzaamheden iemand nog wél in staat is, rekening houdend met de specifieke mogelijkheden en situatie van de klant. In de sociaal-medische beoordeling geven ze ook aan welk type werk passend is. Zo leveren ze de bouwstenen voor het opstellen van een re-integratieadvies. En als werken (tijdelijk) niet mogelijk is, dan vormt de beoordeling de basis voor het verkrijgen van een uitkering.

sollicitatie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct!
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in