+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sales Support Food Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MY Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van hoogwaardige (sport)voeding in een professionele setting, waar jouw rol cruciaal is bij het vormgeven van groei en innovatie. Werk samen met internationale klanten aan het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten, van offerte tot verpakkingsontwerp. Geniet van de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf en de mogelijkheid om echt impact te maken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Locatie
Werken met hoog kwalitatieve (sport)voeding in een professionele verpakking, wie wil dat nou niet. De uitdaging om dit in goede banen te leiden en de groei mede vorm te geven, is jouw op het lijf geschreven.

Functie omschrijving
Alkmaar

Profiel kandidaat

Als medewerker Sales Support onderhoud je op een professionele wijze relaties met de aan jou toegewezen klanten. Dit betreft merkeigenaren van Nederlandse en (grote) internationale merken door heel Europa en daarbuiten.
In deze zeer afwisselende en uitdagende functie begeleid en voer je trajecten uit voor en met klanten voor hoogwaardige nieuwe producten van A tot Z. Het betreft het opstellen en berekenen van offertes, begeleiden van het proces van productontwikkeling, begeleiden van het artworkproces van de verpakkingen begeleiden en alle communicatie met klanten en leveranciers in dit proces van opstarten van een nieuw of aangepast product.
Je houdt van aanpakken en door de grote groei van het bedrijf krijg je daar alle mogelijkheden voor. Onderdeel zijn van deze groei en daarin de hoge kwaliteit blijven leveren die de klanten gewend zijn, is een uitdaging die je graag aangaat.

De standaard herhaalorders worden door een collega afgehandeld.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van verkoop binnendienst, planning en inkoop. De vacature is voor 32-40 uur per week.


Bedrijfsprofiel

Je bent een zelfstandig werkende teamplayer met een open instelling en goede communicatieve vaardigheden, duidelijk en direct op een professionele wijze. Je neemt graag je verantwoordelijkheid en kan goed omgaan met de vrijheid die je krijgt, mede omdat je een groot zelf-startend vermogen en een drive voor succes hebt. Bij alles wat je doet staat de klant centraal, als het nodig is kan je snel schakelen en ben je doortastend.
Wat breng je verder mee:

  • Je hebt een succesvol afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een B2B-klantencontactfunctie, bij voorkeur met foodproducten. Werkervaring met internationale klantcontacten is een pré
  • Een vloeiende beheersing van Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk). Het beheersen van een derde taal is een pré.
  • Je hebt feeling met moderne media en goede computervaardigheden, zoals Office.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever is een succesvol, snelgroeiend, internationaal opererend voedingsmiddelen bedrijf in Alkmaar. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en het afvullen van vloeistoffen in flexibele verpakkingen en richten zich met een breed assortiment gels, vloeibare voedingssupplementen en functionele dranken met name op de segmenten sport, gezondheid en zorg. Zij doen zaken met grote internationale merken in meer dan 20 landen, binnen Europa en daarbuiten. Hun klanten zijn (A-)merkeigenaren welke variëren van MKB’s tot de grote multinationals.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in