+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Accountmanager Binnendienst Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vlotte Babbels

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een snelgroeiend internationaal voedingsmiddelenbedrijf, gespecialiseerd in vloeistoffen in flexibele verpakkingen, zoeken we een Accountmanager Binnendienst. Je werkt met een breed assortiment gericht op sport, gezondheid en zorg. In een compact, hecht team draag je bij aan klantrelaties en productontwikkeling. Geniet van een no-nonsense cultuur, korte lijnen en de kans om vanuit een goed bereikbaar kantoor te werken. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een snelgroeiend internationaal voedingsmiddelenbedrijf welke bekend staat om zijn specialisatie in de ontwikkeling, productie en verpakking van vloeistoffen in flexibele verpakkingen, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst. 

Met een uitgebreid assortiment aan gels, vloeibare voedingssupplementen en functionele dranken, richt onze opdrachtgever zich voornamelijk op de sport-, gezondheids- en zorgsegmenten. Hun klantenbestand omvat grote internationale merken in meer dan 20 landen, zowel binnen Europa als daarbuiten, variërend van MKB's tot grote multinationals.

Bij dit te gekke bedrijf maak je deel uit van een compact en hecht team met een no-nonsense mentaliteit, waar samenwerking, hands-on aanpak, klantgerichtheid, korte communicatielijnen en het vermogen om snel en doordacht te handelen centraal staan.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van professionele relaties met jouw toegewezen klanten, waaronder merkeigenaren van Nederlandse en internationale merken in heel Europa en daarbuiten.

In deze dynamische rol begeleid je klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige nieuwe producten van begin tot eind. Dit omvat het opstellen en berekenen van offertes, productontwikkeling (met ondersteuning), sourcing van grondstoffen indien nodig, opstellen van productspecificaties, begeleiding van het artworkproces van de verpakkingen en alle communicatie met jouw toegewezen en nieuwe klanten.

Standaard herhaalorders worden afgehandeld door een collega. Je werkt nauw samen met collega's van de verkoop binnendienst, planning en inkoop.

Dit bedrijf kenmerkt zich door een compact team van 20-25 mensen (zowel kantoor als productie), met een platte organisatiestructuur en efficiënte communicatielijnen. Deze fulltime functie (32 uur per week is bespreekbaar) biedt de mogelijkheid om te werken vanuit het kantoor in Alkmaar dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Wat vragen wij?

– Succesvol afgeronde HBO-opleiding
– Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een B2B-klantgerichte functie, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie
– Ervaring met internationale klantcontacten is een pluspunt
– Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels, een derde taal is een pré
– Goede communicatieve vaardigheden, proactief en resultaatgericht
– Vermogen om zelfstandig te werken, verantwoordelijkheid te nemen en te gedijen in een dynamische omgeving
– Nauwkeurigheid en gestructureerde aanpak van het werk, terwijl het overzicht behouden blijft
– Teamspeler met een open instelling en professionele communicatiestijl
– Vaardigheid in moderne media en bekendheid met programma's zoals Word, Excel en PowerPoint

Als jij een leergierige en gedreven kandidaat bent die op zoek is naar een uitdagende functie binnen een enthousiast en hecht team in een innovatief internationaal bedrijf, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken! Naast een boeiende en gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatief, bieden wij aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht jouw interesse gewekt zijn na het lezen van deze vacature, neem dan snel contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel haar via 06 27 24 12 78

Jouw consultant

Stephanie Dorenbos
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in