+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NT2 Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een school in West-Friesland zoeken we een docent NT2. Deze school staat bekend om de goede zorg voor Oekraiense kinderen. Ze scoren hoog op tevredenheid en sociale veiligheid. Als docent laat je zien hoe belangrijk Nederlands is. De school heeft leuke manieren om met leerlingen in contact te zijn, zoals een tiktok account. Je krijgt een salaris volgens de cao, reiskostenvergoeding, en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met cursussen en trainingen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Salaris: €3301,00 - €5862,00 | Start: zo snel mogelijk t/m einde schooljaar | Locatie: West-Friesland

Voor deze school in West-Friesland zijn wij op zoek naar een docent NT2. De school is koploper als "verzamelschool" voor Oekraïense kinderen in West-Friesland, een E.O.A (eerste opvang anderstaligen). Het gaat om een vmbo-school die nauw betrokken is bij de leerlingen. Zij scoren hoog in tevredenheid van de leerlingen, de tevredenheid van de ouders en zij scoren een 9,1 op sociale veiligheid. De school probeert de leerlingen op elk vlak bij te houden, zij hebben zelfs een tiktok account met leuke/grappige filmpjes van leraren/leerlingen. Als docent NT2 laat jij de doelgroep zien dat de beheersing van de Nederlandse taal van belang is voor de toekomst. Jij bent een betrokken docent, die het talent in ieder persoon ziet en naar boven laat komen.

En verder...

  • Heb jij een goede beheersing van de Engelse taal
  • Krijg jij energie van lesgeven van Nederlands als tweede taal aan Oekraïense kinderen
  • Beschik jij over contactuele eigenschappen en heb jij affiniteit met de doelgroep
Functie eisen

Jij bent te omschrijven als een vrolijke en pedagogische docent, die een verbinding aan weet te gaan met de leerlingen. Vanuit daar weet je ze te motiveren om aan de slag te gaan met de NT2 lessen, waardoor ze nieuwe dingen leren. Het streven is om deze lessen zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de beroepspraktijk. Hierbij houd jij nauw contact met de ondersteunende diensten, voor een zo goed mogelijke begeleiding van studenten.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris volgens de betreffende cao onderwijs (€3301,00 - €5861,90), wij denken graag met je mee!
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,23 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Uiteraard horen de eindejaarsuitkering, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
  • Wij vinden het erg belangrijk om te weten hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt dus we zullen regelmatig contact met je opnemen. Gedurende jouw opdracht zullen wij je begeleiden om te zorgen dat je jezelf verder kunt blijven ontwikkelen!
  • Je kunt ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken via onze Academy, hier worden diverse cursussen en trainingen aangeboden voor zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden.
Over het bedrijf

Gedurende het hele jaar kunnen kinderen van twaalf tot achttien jaar instromen in de Internationale schakelklas. Op deze school zitten kinderen die uit de hele wereld komen en niet of nauwelijks Nederlands spreken. Na de intake proberen zij de leerlingen zo snel mogelijk te plaatsen. 

Een intensief aanbod van Nederlands als tweede taal (NT2) en rekenen/ wiskunde krijgen met name veel aandacht in het programma. Samen met de andere docenten werkt de school aan het behalen van de doelen uit het ontwikkelingsperspectief (OPP). De samenwerking met het thuisfront is daarbij een belangrijke basis voor goed onderwijs. Voor iedere leerling wordt bekeken hoe lang de leerweg moet zijn om te kunnen slagen in het vervolgonderwijs. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent NT2 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in