+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Junior Business Unit Manager Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trend People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame groei als Junior Business Unit Manager, waar je de kans krijgt om je enthousiasme voor zakelijke ontwikkeling te verkennen. In deze rol ben je de spil in het operationele succes van diverse locaties, waarbij je teamleiders leidt, motiveert en ontwikkelt. Je wordt ondersteund door een aantrekkelijke bonusregeling, een auto van de zaak, en uitgebreide opleidingsmogelijkheden, terwijl je werkt binnen een jong en ambitieus team. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar een Junior Business Unit Manager voor 40 uur in de week.

In de rol van Junior Business Unit Manager biedt dit bedrijf je de unieke mogelijkheid om je enthousiasme voor zakelijke groei te verkennen en te ontwikkelen binnen een levendige omgeving waar jouw visie en bijdragen op prijs worden gesteld.


Introductie

Mensen en merken duurzaam met elkaar verbinden, één voor één. Dat de missie van onze opdrachtgever. Als goeden doelen verkoopbureau zijn zij de schakel tussen mens en merk. Of het nou de consument is of de medewerkers, zij zetten zich in voor een duurzame relatie. Hoe doen ze dat? Met heel veel persoonlijke aandacht, kennis, kunde en passie.

Als de innovatieve goede doelen expert werken zij samen met en voor mooie merken aan duurzame groei. Met persoonlijke aandacht en door het continu overtreffen van verwachtingen, bouwen zij aan een langdurige relaties. Richting haar medewerkers, partners en de consument.


Over de functie

Als Junior Business Unit Manager speel je een cruciale rol in de operationele processen van de verschillende locaties binnen jouw afdeling. Jouw hoofdtaken omvatten het leiden, motiveren, trainen en ontwikkelen van jouw teamleiders. Je fungeert als hun primaire contactpersoon en werkt nauw met hen samen om de vastgestelde doelstellingen te realiseren. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de huidige locaties, maar zet je ook actief in voor de groei van je business unit door het openen van nieuwe locaties en het werven van nieuwe managers. Deze managers zullen met jou aan de slag gaan om een team van succesvolle verkoopmedewerkers op te bouwen. Je kunt rekenen op uitgebreide steun van het hoofdkantoor en hebt geregeld overleg met andere Business Unit Managers. Omdat je werkzaam zult zijn op meerdere locaties, is het hebben van een rijbewijs essentieel. Deze rol biedt je de kans om een significante bijdrage te leveren en uitdagingen aan te gaan.


Wat bieden wij jou
  • Een vast salaris met een aantrekkelijke bonusregeling op basis van de prestaties van de vestigingen binnen jouw business unit;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Een laptop, telefoon en een auto van de zaak;
  • Mogelijkheden voor diverse interne en externe opleidingen en trainingen;
  • Een warm welkom en een plek binnen ons jonge en ambitieuze team, werkzaam vanuit ons kantoor in Alkmaar.
Wat vragen wij van jou
  • Je hebt tussen de één en drie jaar ervaring in sales;
  • Ervaring of affiniteit met fieldmarketing is een pré;
  • Je bent flexibel in werktijden en dagen;
  • Je werkt gestructureerd en overzichtelijk;
  • Leidinggeven en anderen motiveren zit in jouw natuur;
  • Je bent commercieel ingesteld en streeft naar doel-, resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • Bovengemiddelde verantwoordelijkheid en een flinke dosis enthousiasme typeren jou.
Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Dat kan onderstaand via solliciteer direct online. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 030-2311913 en vragen naar Jillian Peters. Of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in