+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Docent Wiskunde regio Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste docent Wiskunde voor het voortgezet onderwijs in de regio. Als docent maak je wiskunde leuk en begrijpelijk voor leerlingen. Je geeft niet alleen les, maar helpt ook bij hun ontwikkeling. Samenwerken en communicatie zijn belangrijk. Bij ons kun je rekenen op een werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. Kom jij ons team versterken en wiskunde tot leven brengen? Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature Docent Wiskunde regio Alkmaar.
Voor het komende nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar docenten Wiskunde in de regio Alkmaar. Ben jij toe aan een nieuwe baan? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Word jij de wiskundige held van onze school? Ben jij die enthousiaste docent die vol passie de wereld van getallen en formules ontsluiert voor onze leerlingen in het VO onder en bovenbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze school geloven we in de kracht van inspirerend onderwijs en zijn we op zoek naar een creatieve en betrokken docent die niet alleen lessen verzorgt, maar ook een verschil maakt in de ontwikkeling van onze leerlingen en het vakgebied.

Dit wordt jouw avontuur:

Je geeft sprankelende wiskundelessen die perfect aansluiten bij de belevingswereld van onze leerlingen. Je ontwikkelt lesmateriaal dat niet alleen effectief is, maar ook inspirerend en uitdagend, zodat onze leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Als docent zie je de unieke talenten van elke leerling en begeleid je hen op maat, zodat zij hun volledige potentieel kunnen bereiken. Naast het lesgeven speel je een belangrijke rol in de leerlingbegeleiding en draag je actief bij aan de onderwijsontwikkeling binnen het vakgebied. Je bouwt aan een warme en open relatie met je collega's, leerlingen en ouders, waarbij communicatie en samenwerking altijd centraal staan.

Klaar om samen met ons de wereld van wiskunde tot leven te brengen en onze leerlingen te inspireren? Spreekt deze vacature docent Wiskunde jou aan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team waar passie voor onderwijs en groei hand in hand gaan!


De docent die wij zoeken:
  • is tweedegraads of eerstegraads bevoegd of studerend hiervoor
  • heeft ervaring met het voortgezet onderwijs;
  • is enthousiast, inspirerend en natuurlijk didactisch en pedagogisch erg sterk onderlegd;
  • is beschikbaar voor 0,3 - 1 fte.
Waar ga je werken?

Metafoor Onderwijs werkt samen met verschillende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Amsterdam. Dit zijn scholen in bijvoorbeeld Purmerend, Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. 

We horen graag wat jouw wensen zijn en kijken dan samen naar de mogelijkheden binnen ons netwerk.

Heb je interesse in de toekomst van een docent wiskunde lees deze leuke blog waarbij de trends uiteen zijn gezet.


Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Dit doen wij voor jou.


Wij bieden:
  • een contract van 0,3 - 1,0 FTE  
  • afhankelijk van je ervaring een salaris conform cao vo in schaal LB van maximaal € 5.030,- bij een fulltime aanstelling. Afhankelijk van werkervaring is LC ook een mogelijkheid. 
  • natuurlijk ook een reiskostenvergoeding
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
Vragen over deze vacature?
Wil je meer over de vacature docent Wiskunde weten stuur een email naar Nicolette Lindhout. Solliciteren kan alleen via de sollicitatie button.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in