+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Grondwerker Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk je graag in de grond,-weg en waterbouw? We zoeken een ervaren grondwerker voor verschillende projecten. Je doet grond- en graafwerk, maakt sleuven en werkt in een team aan het aanleggen van aansluitingen en straten. Je krijgt de kans om te groeien door opleidingen en cursussen. Plus, een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioen. Kom werken in een fijne sfeer bij een betrokken werkgever. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je een ervaren grondwerker en werk je graag in de grond,-weg en waterbouw? Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben je een teamspeler en werk je ook goed zelfstandig, heb je plezier in je vak en werk en ben je een echte specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder of solliciteer direct!


Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot bedrijf en is actief in de grond,- weg en waterbouw. Ons bedrijf ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud aan in de grond,-weg en waterbouw voor de utiliteit, industrie en gemeentes. Onze organisatie bestaat al meer dan 75 jaar en heeft inmiddels 3 werkmaatschappijen in heel Noord-Holland. Het bedrijf heeft 90 medewerkers in dienst en er heerst een open, nuchtere sfeer en bedrijfscultuur. 


Functie

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor kleine en grote projecten in de grond,-weg en waterbouw. Je werkt als grondwerker op verschillende locaties en voer je de werkzaamheden het uitvoeren van grondwerkzaamheden, graafwerkzaamheden, het maken van sleuven, afwerken van bermen, taluds en aardebanen. Daarbij ga je samen in teamverband bezig met het aanleggen van huisaansluitingen en het aanleggen van straten. Daarbij onderhoud je contact met derden.


Functie eisen

Als grondwerker ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde MBO niveau 1 of 2 opleiding Grondwerker 
  • Een geldig VCA of bereid om deze te behalen 
  • Ervaring als grondwerker 
  • Een rijbewijs B 
Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan als grondwerker met verschillende doorgroeimogelijkheden denk aan opleidingen en cursussen. Daarbij bieden wij een zeer goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen. Daarbij een goede werksfeer bij een betrokken werkgever.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Interesse in de vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in