+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Calculator Bouw Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een Calculator met ervaring in de bouw voor ons allround bouwbedrijf. Als Calculator ben je belangrijk voor het bepalen van de kosten van onze projecten. Je werkt samen in projectteams en helpt met het maken van plannen. Bij ons werk je in een team met vaste partners. We bieden een fijne werksfeer, vieren successen en er zijn kansen om te groeien en nieuwe dingen te leren. Ook is er tijd voor een kop koffie om te praten over wat jij belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een gedreven Calculator binnen de bouw met meerdere jaren ervaring. Bezit jij bovenstaande eigenschappen, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je werken bij een allround bouwbedrijf? Solliciteer dan snel!


Organisatie

Wij zijn met recht een allround bouwbedrijf: we voeren aan woningen en bedrijfspanden alle werkzaamheden uit die nodig zijn om een bouwproject goed af te ronden. Van verbouw, uitbouw en opbouw tot renovatie tot onderhoud. Wij bouwen met name in de regio Kennemerland en omgeving Amsterdam. Wij werken nauw samen met geselecteerde onderaannemers: vaste partners waarin wij het volste vertrouwen hebben. Samen vormen we een team, waarbij we gaan voor openheid, een goede verstandhouding, vakmanschap en kwaliteit.


Functie

In de rol van Calculator ben je verantwoordelijk voor de realisatiekosten van een bouwproject. Je wordt bij alle processen betrokken en denkt mee en adviseert. Je maakt onderdeel uit van één of meerdere projectteams afhankelijk van het bouwproject. 

Verder:

  • Maak je risico analyses en kostenbegrotingen
  • Hou je de kansen en alternatieven in de gaten
  • Heb je nauw contact met onze klanten en opdrachtgevers ivm offertes opvragen en beoordelen
  • Aanvraagdocumenten beoordelen
Functie eisen

In deze functie Calculator bouw ben je doelgericht, kan je goed werken onder druk, werk je graag samen en ben je oplossingsgericht.

Verder:

  • Heb je minimaal een afgeronde MBO diploma Bouwkunde
  • Heb  je minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie
  • Ben je in het bezit van een VCA/VCA Vol certificaat
Aanbod

Wij bieden een prettige werksfeer, onze collega's staan voor elkaar klaar en successen worden gevierd. Daarbij bieden wij een goed salaris, 30+ vrije dagen, uitzicht op een vast dienstverband en een goed pensioen. Verder zijn er bij ons volop doorgroeimogelijkheden en heb je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Wij gaan graag een kop koffie met je drinken om je wensen te bespreken!


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in