+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Verwarmingsmonteur Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren Verwarmingsmonteur die alles weet van verwarmingssystemen. Ons team is klein/middelgroot en we werken aan diverse projecten, van woningen tot kantoorpanden. Als Verwarmingsmonteur krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je deelt je kennis en werkt nauw samen met collega's. We bieden een goed salaris, een eigen bus met gereedschap, en de kans om jouw wensen te bespreken voor de beste werkervaring. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zoeken een ervaren Verwarmingsmonteur die alles weet van verwarmingssystemen! Heb jij al meerdere jaren ervaring, heb je ervaring met het aansturen van je collega's? Solliciteer dan snel!


Organisatie

Wij zijn een innovatieve organisatie en richt zich voornamelijk op nieuwbouwprojecten binnen de particuliere sector en utiliteit. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten van enkele woningen tot meer dan 100 woningen, luxe woningen, kantoorpanden etc. Gespecialiseerd in installatietechniek zijn de werken heel divers: van het installeren en onderhouden van CV-ketels, loodgieterswerkzaamheden en het aanleggen van vloerverwarming tot warmtepompen en dakbedekking. De klant is bij ons koning maar ook onze medewerkers vinden wij heel belangrijk. Wij luisteren goed naar onze medewerkers en klanten. Input van beiden partijen vinden wij heel belangrijk! Wij zijn een klein/middelgroot bedrijf met ongeveer 50/60 medewerkers. De lijnen zijn kort, hard werken en veel plezier hebben in je werk.


Functie

Een uitdagende functie als Verwarmingsmonteur ligt voor je klaar. Wij zoeken iemand die betrokken is en een team kan aansturen. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen met jou bespreken we wat voor projecten het beste bij je past en waar je het meeste plezier uit haalt. Jij hebt al meerdere jaren ervaring en weet alles over verwarmingssystemen en verwarmingstechnieken. Al jouw ervaring wil en kan je goed delen met je collega's, je bent dan ook een ster in communicatie. 


Functie eisen

Jij houdt van je vak en wilt vooruit! Je hebt al ervaring opgedaan als Verwarmingsmonteur en wilt graag een stapje hoger door je kennis en ervaring te delen met je collega's.

Verder heb je:

  • Een afgeronde MBO opleiding binnen de installatietechniek niveau 4
  • Je hebt ervaring op kleine en grote projecten
  • Aansturende kwaliteiten
  • Een geldig VCA 
  • Je bent klantvriendelijk en representatief
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je bent fulltime beschikbaar
Aanbod

Wij bieden je veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Hierbij hoort een GOED salaris, eigen bus met goed gereedschap, telefoon, pensioen en overige arbeidsvoorwaarden. Daarbij gaan wij met elkaar in overleg en bespreken we jouw wensen, alleen dan komen we tot het beste resultaat!


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in