+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Pijpfitter Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Heb je ervaring als fitter en wil je werken in de grond-, weg- en waterbouw? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag op verschillende plekken en krijgt de kans om te groeien door opleidingen en cursussen. Het is een zelfstandige baan bij een gezellig bedrijf. Je kunt rekenen op een goed salaris, pensioen, en reiskostenvergoeding. Ook is er de mogelijkheid om een bus van de zaak te krijgen met heel goed gereedschap. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb je ervaring als fitter en ben je de pijpfitter die ons team komt versterken? Wil je werken bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond,- weg en waterbouw? Heb je ervaring, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in deze functie? Lees dan snel verder!


Organisatie

Ons bedrijf is een middelgrote organisatie en actief op het gebied van grond- weg- en waterbouw, dakwerken, tuinen, daktuinen en projectontwikkeling. Onze organisatie is gespecialiseerd in advies, ontwerp, realisatie en onderhoud van grondwerk, onder- en bovengrondse leidingen en projecten binnen de drinkwatersector.


Functie

Je werkt als pijpfitter op verschillende locaties en projecten. Als  fitter ben je verantwoordelijk voor de montage van waterleidingen, zowel bij transporthoofd- als dienstleidingen, inclusief de uitvoering van alle bijkomende werkzaamheden. Je voert de werkzaamheden uit binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en veiligheidsvoorschriften.


Functie eisen

Als Fitter ben jij in het bezit van een:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting GWW of Aankomend Buizenlegger
  • Een geldig VCA 
  • Ervaring als fitter is een pré
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer
Aanbod

Als fitter ga je aan het werk in een zelfstandige functie op verschillende locaties en werk je bij een middelgrote organisatie in de grond,-weg en waterbouw. Wij bieden je een hele leuke baan bij een gezellig bedrijf. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten of de mogelijkheid tot een bus van de zaak met zeer goed gereedschap.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Heb je vragen over de functie fitter of ben je op zoek naar een gelijke vacature als fitter in de grond,-weg,- en waterbouw? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar

Telefoonnummer: 072-7440035 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in