+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Tig Lasser Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een specialist in TIG lassen voor onze staalbouworganisatie. Je werkt met RVS en aluminium, zowel in de werkplaats als op locatie. Bij ons krijg je een baan vol afwisseling. We zijn trots op onze goede arbeidsvoorwaarden, zoals een mooi salaris, reiskostenvergoeding, en veilige werkkleding. Ook is er de kans op een vast contract. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt en helpen je graag groeien. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij de specialist in TIG lassen? Op zoek naar een nieuwe baan met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en solliciteer via onderstaande button.


Organisatie

Wij zijn een organisatie binnen de staalbouw en werken voornamelijk binnen de utiliteit op kleine en grote projecten. Bij ons werken allemaal gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in, constructie- en plaatwerk, staal/RVS/aluminium, machine-en apparatenbouw, revisiewerkzaamheden en montage/onderhoudswerkzaamheden. daarbij zijn wij een erkend leerbedrijf, hierdoor zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Wil je jouw kennis en ervaring delen dan gaat er graag een leerling lasser met je mee!


Functie

Je bent de specialist in TIG lassen en je werkt voornamelijk met RVS en aluminium. Je maakt zelfstandig RVS/aluminium onderdelen en constructies vanaf tekening, seriematig en enkelstuks voor kleine en grote projecten. Over het algemeen ben je werkzaam in de werkplaats en daarbij kan het ook voorkomen dat je werkt op locatie. Hierdoor bieden wij jou een uitdagende baan met veel afwisseling.


Functie eisen

Wij zoeken een ervaren gecertificeerd TIG lasser met meerdere jaren ervaring zowel seriematig als enkel stuks. Een specialist die op zoek is naar een functie met veel uitdaging en afwisseling.

Verder:

  • Aantoonbare werkervaring als TIG lassen, bij voorkeur minimaal niveau 2 TIG lassen
  • Ben je in het bezit van VCA (of bereid deze te behalen)
  • Ben je in het bezit van  rijbewijs B en eigen vervoer
  • Kan je goed tekening lezen
  • Ben je Fulltime beschikbaar
Aanbod

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende functie als TIG lasser bij een toongevend bedrijf. Verder een GOED salaris, goede arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, reiskostenvergoeding, veilige werkkleding en uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast hecht wij veel waarde aan jouw persoonlijke wensen, groei, en ontwikkeling en hebben wij korte lijnen. Wij gaan graag met jou een kop koffie drinken om te kijken waar je wensen liggen zodat je het beste uit jezelf haalt.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in