+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Betontimmerman Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zijn een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in betonbouw. We zoeken een betontimmerman om ons team te versterken. Je gaat aan de slag met het maken van bekistingen, het storten en behandelen van beton. We bieden een baan waar je veel kunt leren en groeien. Ook krijg je een goed salaris, pensioen, en reiskostenvergoeding. Plus, we hebben speciale dagen waarop je vrij bent. Kom jij ons helpen bouwen? Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij een opleiding betontimmerman of voortgezet (beton)timmerman en wil je graag starten of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als betontimmerman? Lees dan snel deze vacature!


Organisatie

Wij zijn een bouwbedrijf en onder andere gespecialiseerd in betonbouw. Het onderkelderen van woningen, gebouwen en parkeergarages is een specialisme waar wij ruime ervaring in hebben. Nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten, klein en groot, complex of uitdagend, wij pakken alles aan. Wij zijn een familie bedrijf en bestaan meer dan 75 jaar. Wij hebben meer dan 150 vakbekwame medewerkers en zijn daarbij een erkend leerbedrijf. Behalve de betonbouw zijn wij ook werkzaam binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Door onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een junior of ervaren betontimmerman die ons team komt versterken.


Functie

Als betontimmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. tot beton. Je maakt en stelt bekistingen volgens de werktekening, je stort beton en na het ontkisten behandel je het beton na. Over het algemeen werk je in teamverband, afhankelijk van het project kan het voorkomen dat je alleen op de bouwplaats werkt.


Functie eisen

Voor de functie betontimmerman zoeken wij iemand die betrouwbaar en nauwkeurig is.

Verder:

  • Heb je een afgeronde MBO (beton)timmerman opleiding of ben je bezig met deze opleiding
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat of bereid deze via ons te behalen
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B (voorkeur)
  • Kan je goed zelfstandig en in teamverband werken
  • Ben je bereid om verder te groeien d.m.v. het volgen van opleidingen/cursussen
Aanbod

Wij bieden je baan met uitzicht op een vast dienstverband bij een organisatie waar je veel kunt leren en je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarbij bieden wij een goed salaris, pensioen, adv-dagen, reiskostenvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in