+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

(Senior) Tax Manager | Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RSM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de rol van Medewerker Bediening maak je deel uit van een team dat zorgt voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Je ontvangt gasten, neemt bestellingen op, serveert gerechten en drankjes, en zorgt voor een nette tafel. Je leert veel over werken in een hotel en kunt je sociale vaardigheden verbeteren. Samenwerken in dit team is leuk en leerzaam. Je helpt gasten en zorgt dat ze tevreden zijn. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Een uitstekende kans voor fiscalisten in Noord-Holland die klaar zijn voor de volgende fase in hun carrière!

Dit is jouw functie

Als (Senior) Tax Manager sta je niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervul je ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben. Je zit vaak met de ondernemer zelf (DGA) aan tafel. Het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

We hebben een behoorlijk divers klantenportefeuille, van vermogende particulieren, tot (middel)grote ondernemingen die hun groei willen doorzetten in het buitenland. Een werkdag is nooit hetzelfde, je krijgt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheden en je bent zeker nooit uitgeleerd!


Dit is jouw team

Ons fiscale team bestaat ongeveer uit 11 collega’s. Het team is relatief klein, waardoor je regelmatig nauw samenwerkt met je collega’s. Hierdoor is er een ontzettend gezellige en informele sfeer bij ons team in Alkmaar, waarbij het leveren van kwalitatief werk in de regel hand in hand gaat met veel plezier.

De klantenportefeuille van ons team is divers; onze werkzaamheden strekken van het verzorgen van relatief eenvoudige aangiften inkomstenbelasting voor vermogende particulieren, tot complexe internationale adviesvraagstukken van middelgrote ondernemingen die hun groei willen doorzetten in het buitenland, en alles wat daartussen valt.


Dit is jouw werkplek

RSM Alkmaar, het noordelijkste kantoor van RSM, bevindt zich in een modern en goed uitgerust pand. Met goede parkeergelegenheden en een bushalte op vijf minuten lopen, is het voor iedereen goed te bereiken. In Alkmaar werk je samen met ongeveer 100 collega’s van de loonadviesgroep, belastingadviseurs en accountants.


Dit is jouw profiel

Je beschikt als (Senior) Tax Manager over een relevante fiscale achtergrond en je bent vertrouwd met de fiscale dienstverlening. Door jouw leiderschapskwaliteiten stuur jij opdrachten aan, bewaak je de relatie met de klant en bouw je deze relatie uit.

Als (Senior) Tax Manager herken je jezelf in het profiel:

  • Minimaal 6 jaar ervaring;
  • Afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie en de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) met succes gevolgd;
  • Werkervaring in de generale praktijk is een pre;
  • Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Klantgericht, stressbestendig en je ziet in problemen de uitdaging om de juiste oplossing te vinden;

Dit bieden wij jou

RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Je krijgt te maken met uitdagende cliënten en opdrachten. Daarnaast bieden we je uitgebreide (arbeids)voorwaarden, waaronder:

  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
  • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem voor meer info contact op met Joris Hemmes, onze Senior Corporate Recruiter:
Contactpersoon: Joris Hemmes
Telefoon: 06 82 06 80 00
E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Als je bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in