+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Accountmanager internationaal Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale sales in de technische industrie, waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van transportbanden in jouw toegewezen regio. Met een focus op het onderhouden van relaties, het identificeren van nieuwe markten en het uitbreiden van het klantenbestand, biedt deze rol een unieke mix van accountmanagement en acquisitie. Geniet van de flexibiliteit om je eigen reisschema te beheren, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar uitbreiding van het salesteam binnen de technische industrie. In deze uitdagende functie ben jij op internationaal niveau bezig met de verkoop van transportbanden binnen jouw aangewezen gebied, bijvoorbeeld in Oost-Europa en Duitsland, afhankelijk van jouw profiel en expertise kan dit worden aangepast. Je houdt in deze functie veel contact met lokale distribiteurs en bezoekt hen dan ook regelmatig. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van prijzen, opstellen offertes en het identificeren van nieuwe markten de prospecties. Je houdt je ook bezig met accountmanagement en je zorgt voor uitbreiding van het bedrijf door acquisitie te doen. Belangrijk voor de baan is dat je al enige ervaring hebt met B-to-B, sales bij voorkeur al in de technische sector.

Je krijgt de kans om je eigen rooster in te delen, aangezien je ongeveer een week per maand op reis gaat naar verschillende distributeurs. Je moet sociaal zijn, vriendelijk en bereid zijn om koude acquisitie te doen. In feite ben je een  accountmanager die relaties onderhoudt en uitbreidt. Je moet verkopen, maar het liefst met een beetje technische achtergrond. Jouw toekomstige werkgever is een groeiend bedrijf, je komt te werken in het salesteam met zeven andere collega's in een nuchtere omgeving met een gezonde dosis humor, - een dag is gelachen is een dag niet geleefd. Je bent energiek, nieuwsgierig en hebt een frisse persoonlijkheid en iemand die zich bij het bedrijf wil ontwikkelen op de lange termijn. Talen naast Nederlands en Engels zijn een pré. 


Wat wij bieden
  • Verantwoordelijkheid voor de verkoop binnen je eigen gebied
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf
  • Een dynamische werkomgeving met een team van zes, waarvan drie op salesondersteuning
  • Flexibiliteit om je eigen rooster in te delen, met ongeveer een week per maand reizen naar diverse distributeurs
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Wat wij vragen
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in B2B sales, bij voorkeur in de technische sector
  • Beheersing van de Engelse taal is een must, kennis van aanvullende moderne talen zoals Frans, Duits of Spaans is een pre
  • Bereidheid om af en toe naar het buitenland te reizen
  • Proactieve houding en streven naar succes
Over het bedrijf

Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft zijn hoofdkwartier in Osaka Japan. Ze hebben productiefaciliteiten in Japan, VS, Canada, China, Taiwan, Zuid Korea en Nederland. Ze leveren hoge kwaliteit transportbanden gemaakt van PVC, PU, polyethyleen, vilt en siliconen. Denk hierbij aan de simpele transportbanden aan de kassa van de supermarkt tot aan de complete koffertransportbanden op Schiphol. Met wereldwijd meer dan 2200 werknemers zorgt dit bedrijf door de hoogste kwaliteitsnormen te combineren met moderne state-of-the-art materialen en productietechnieken voor nieuwe innovatieve producten. Ze ondersteunen niet alleen de klanten, maar werken ook nauw samen met hun klanten om zo tot de beste kwaliteit te komen.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in