+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Junior Assistent Accountant RA | Alkmaar | Goed salaris Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RSM Netherlands

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Alkmaar
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van accountancy bij een toonaangevend bedrijf, waar je de kans krijgt om met zowel nationale als internationale klanten te werken. Als Junior Assistent Accountant speel je een cruciale rol in het verhelderen van financiële zaken. Geniet van een goede werk-privé balans, uitstekende studieregelingen en de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten met Young RSM. Dit is jouw kans om je carrière een vliegende start te geven! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

In samenwerking met RSM Netherlands zoeken wij een Junior Assistent Accountant RA | Alkmaar in Alkmaar en omgeving!

Functieomschrijving

Je werkt als Junior Assistent Accountant in een team met (ervaren) assistent accountants. Op deze manier kun je altijd met je vragen terecht bij je directe collega’s. Veel van je (werk)tijd breng je door bij onze opdrachtgevers, dat zijn zowel nationale als internationale klanten. Als Junior Assistent Accountant vervul je een belangrijke rol, jij zorgt ervoor dat de zaken achter de cijfers duidelijk worden. Hiernaast ga je: * Controle-opdrachten uitvoeren; * Afwisselende accountantswerkzaamheden oppakken die passen bij jouw functie. Als startende Young Professional heb je ook een goede leermeester nodig, de Senior Assistant Accountant en/ of Supervisor zullen je tijdens dit traject begeleiden en ondersteunen.


Hier gaan we vanuit
Na het behalen van je VWO diploma of het behalen van je propedeuse HBO Accountancy ben je toe aan een volgende stap in je leven. Je hebt besloten om de studie Accountancy te gaan combineren met een leuke baan.

RSM & Nyenrode bieden je deze mogelijkheid, je volgt een deeltijdopleiding Accountancy bij een van de locaties van Nyenrode. Door middel van studie en werkervaring ontwikkel je jezelf tot een volwaardig accountant bij RSM.

Wij willen heel graag met je in gesprek als je:
  • Een VWO diploma of een HBO-propedeuse Accountancy/Finance & Control hebt
  • Een accountancy studie zoekt die je wilt combineren met een baan
  • De uitvoering van de werkzaamheden serieus neemt
  • Nauwkeurig kan werken en een professionele instelling hebt
Arbeidsvoorwaarden
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.
Werken bij RSM Netherlands

RSM in Nederland maakt deel uit van het wereldwijde RSM-netwerk. RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy en belastingadvies kantoren met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000 professionals. Dit netwerk beschikt daarnaast over specialisten op financieel-economisch en strategisch gebied. RSM biedt het kwaliteitsniveau van een groot kantoor met de nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat onze cliënten optimaal bediend worden door enthousiaste, betrokken en creatieve professionals. Daar zorgen onze meer dan 600 collega’s dagelijks voor. RSM in Nederland heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo.

We bieden je de kans om voor jou onbekend terrein op te gaan. Of je nu specialist bent of generalist, we verwachten van jou als professional dat je altijd breder kijkt. Dat realiseren we door afwisselend werk en uitdagende klantvragen. Door deze aanpak krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen en vragen op te pakken die nieuw zijn. Zo maken we het mogelijk dat je je kunt ontwikkelen tot de adviseur die onze klant bij ons verwacht. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes.

De omvang van onze vestigingen zorgt ervoor dat je gezien wordt, makkelijk contact maakt en je welkom voelt. Persoonlijke aandacht is daar kenmerkend voor. Het RSM netwerk maakt dat je gemakkelijk toegang tot expertise en best practices hebt in onze internationale organisatie. We hebben een informele cultuur, vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk, maar gaan uitdagingen niet uit de weg. Work hard, play hard, maar met oog voor de menselijke maat. We vinden het belangrijk dat onze professionals werken in de regio waar ze wonen. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om landelijk te werken als dat nodig is. We bieden de mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding die je van een professionele dienstverlener mag verwachten.

  • 200-500 medewerkersOpgericht in 1964
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in