+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

(Leerling) Schilder vacature regio Twente & Achterhoek (€15-€20 per uur) Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Flexschilder.nl Twente Zuid

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 20 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar nieuwe schilder klussen, wellicht je eerste schildersklus, of ben je toe aan een andere wending? Of je nou jaren ervaring hebt in de schildersbranche of je wilt juist graag meer ervaring opdoen, wij zijn geïnteresseerd in jou en hebben meerdere leuke vacatures openstaan. Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente en de Achterhoek zijn wij opzoek naar (leerling) schilders.

Vanwege ons enorme aanbod opdrachtgevers zijn wij vooral benieuwd naar jouw voorkeuren. Wellicht ben jij assistent schilder geweest en heb je de ambitie om verder te groeien in het vak of ben je een zelfstandige schilder die al lekker zijn gang kan gaan, wij gaan graag in gesprek met jou om te kijken waar de mogelijkheden liggen. Ook als je de ambitie hebt om vanuit leerling schilder verder te groeien naar een echte vakman, zijn wij in jou geïnteresseerd. Dus of je nou altijd interesse hebt gehad, je schildersopleiding gewoon niet hebt afgemaakt, of nog niet veel schildersmeters hebt gemaakt, wij helpen je graag aan een toffe leerschool! Met jouw voorkeuren en ons brede aanbod vinden we het bedrijf dat bij jou past. 

Tijdens het leer-werk-traject ga je huizen, kantoorpanden, scholen etc. weer helemaal opfrissen en alle kneepjes (incl. houtrot repareren, behangen en/of kitten, etc.) van het schildersvak leren. De brede werkzaamheden zijn dus allround en bevatten voornamelijk nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Zolang jij de wil hebt om te leren en lekker aan de bak te gaan, hebben wij de mogelijkheid!!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je netjes en representatief bent. Je staat namelijk veel in contact met de bewoners en maakt daar waar nodig ook afspraken met deze klanten. Eigen vervoer en vca zijn een pré.

Voordelen voor jou als Flexschilder: 

  • Een vast contactpersoon voor jou die oog heeft voor jouw werkgeluk en wensen in je werk;
  • Een baan bij een betrouwbare organisatie met jaren ervaring in de branche;
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Oog voor jou!

Dit is jouw kans om middels een korte opleiding schilder aan de bak te gaan, een in huis schilder opleiding. Ook is schilder worden op latere leeftijd mogelijk.

Flexschilder Zuid-Twente is de specialist voor vakkrachten in de schilderbranche en heeft al vele schilders aan de bak geholpen. Wij bij Flexschilder Zuid-Twente helpen je met de sollicitatie voorbereidingen, het contact met de opdrachtgever en met het vinden van een baan die past bij jou.

Wij zijn benieuwd naar jou, wat je allemaal al hebt gedaan en wat je graag wilt gaan doen. Kom in contact met Tim Willemsen via telefoon/whatsapp 06-20101062 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in