+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Werken in de metaalsector?! Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TDC Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een metaal liefhebber met een passie voor het werken met dit robuuste materiaal en ben je woonachtig in oost Nederland? Zo ja, dan is dit jouw kans om jouw vaardigheden te laten zien en een carrière te starten waarin je jouw passie kunt omzetten in succes.

Als metaalbewerker ben je de sleutel tot het produceren van hoogwaardige producten die de wereld nodig heeft. Of je nu ervaring hebt in het werken met aluminium, staal of andere metalen, jouw expertise en talent is in trek.

Door jouw cv op te sturen, geef je jezelf de mogelijkheid om je vaardigheden te laten zien aan topbedrijven in de metaalindustrie. Of je nu een lasser, metaalbewerker of CNC-programmeur bent, jouw vaardigheden zijn waardevol en kunnen het verschil maken in de productie van producten die dagelijks worden gebruikt.

Bovendien biedt de metaalindustrie tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Door te werken met state-of-the-art apparatuur en technologieën, kun je jouw vaardigheden aanscherpen en je kennis uitbreiden. Dit alles terwijl je een aantrekkelijk salaris verdient en profiteert van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog jouw cv op en zet de eerste stap naar een lonende carrière in de metaalindustrie, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen en nemen we z.s.m. contact op. Jouw passie en talent verdienen het om te worden beloond, en deze kans kan de start zijn van een mooie toekomst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in